FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bărboianu îl va da în judecată pe Negoiță după acuzațiile de blat: "A zis că are dovezi! Să arate tot dacă e așa"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2015 18:17

 Ștefan Bărboianu a fost șocat de acuzele lui Ionuț Negoiță, care consideră că fundașul a greșit intenționat la faza primului gol al Stelei, cînd a faultat doi jucători în suprafața de pedeapsă. 

Jucătorul nu se lasă și îi cere fostului patron să spună tot ce știe. De asemenea, îl anunță că se vor întîlni în instanță după aceste cuvinte.

"Vreau să demonstreze aceste lucruri. Mă simt atît de curat, merg cu capul sus mereu. Niciodată n-am luat parte la meciuri trucate și nu am să fac asta în viitor.

Am muncit enorm să ajung aici. Mi-am rupt picioarele să ajung fotbalist și ce primesc în acest moment. Niște acuze false! Nu se poate așa ceva. A zis că are dovezi! Îl rog să se ducă să spună tot.

Să arate tot ce are. Lucrurile nu vor rămîne așa. De la a greși pînă la a mi se spune că am vîndut meciul pentru mine e de domeniul fantasticului", a zis Ștefan Bărboianu la Dolce.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
kingdon
kingdon  •  07 Mai 2015, 11:37

o parere neutra....la penalty a fost intrare de blat. Punct. De regula se ia 2-3 jucatori, nu numai unul. Daca nu sunt platiti de club, ii platesc altii. Sunt doar MERCENARI...nu? oricum ce este dupa 89 este o ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

enzogorlomi
enzogorlomi  •  07 Mai 2015, 09:50
Postat de zecs93 pe 06 Mai 2015, 20:34

blatistu asta sa intalnit cu cumnatul lui teia sponte in centru vechi inaintea meciului cu ***, mi-a zis un prieten care frecventeaza des zonele alea si mi-a zis ca la vazut !! un blatist ordinar !!!

daca vrei sa te vinzi si esti o persoana publica,atunci nu te duci in centrul vechi din Bucuresti.Oricat de prost ai fi nu ai cum sa faci asa ceva.Trebuie sa ti iei si tu o masura de precautie.Logic nu?

76dani
76dani  •  07 Mai 2015, 08:34
Postat de zecs93 pe 06 Mai 2015, 20:34

blatistu asta sa intalnit cu cumnatul lui teia sponte in centru vechi inaintea meciului cu ***, mi-a zis un prieten care frecventeaza des zonele alea si mi-a zis ca la vazut !! un blatist ordinar !!!

Nu ţi-a zis şi câţi bani i-a dat, sau i-a spus doar lui Negoiţă, la care a ajuns prin intermediul tău?:)))

Vezi toate comentariile (42)
Comentează