FOTBAL  »  Superliga  »  NEMULTUMIT

Barna cere un contract mai mare

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2008 00:00

Fundaşul Daniel Barna va completa miercuri dimineaţă lotul Ceahlăului din Antalya, după ce a jucat pentru "naţionala" mică a României în amicalul cu Moldova, 0-0. Preşedintele CA Viorel Măstăcăneanu a confirmat că, impresariat de fraţii Becali, Barna a venit să ceară clubului pietrean un contract mai mare. "I-am explicat că a început să se vadă deja un mare fotbalist. Fără noi, n-ar fi ajuns nici la prima echipă a Ceahlăului şi nici la naţionala de tineret. I-am propus o altă variantă de contract, mult mai benefică pentru el, cu bonusuri substanţiale în cazul în care va rămîne titular. Depinde de el şi dacă va reuşi să facă pasul spre o altă formaţie", a explicat şeful nemţean.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  13 Februarie 2008, 04:04

wa florin date`n mata de cioflingar,

 •  13 Februarie 2008, 04:00

Cu mentalitatea asta de comunisti nu ajunge nici un jucator din romania mare........nu poate sa faca o schema ca zice ca`s figuri......asa e romania ........tot respectul pt daniel barna........

 •  13 Februarie 2008, 03:57

Ce tot comentati voi ma?a???ce are nu joaca bine ????lasa ca esti u vedete florinel .......sau lasa ca e bun ala nohai ......nu vedeti ca ara terenul???nu are nimeni sa ii reproseze vre`un meci???`uofffffffff sportivilor.........INVESTI IN STRAINI CA ASA`I MAI BINE!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează