FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Bătaie mare pe stelişti :) » "Naţionala" decimează Steaua

Articol de , - Publicat vineri, 14 ianuarie 2011 00:00

Lucescu va convoca nu mai puţin de 6 jucători din Ghencea: Tătăruşanu, Gardoş, Tănase, Răduţ, Stancu şi Bilaşco. Lăcătuş a stabilit ieri cu MM ca steliştii să nu fie lăsaţi pe toată perioada cantonamentului "naţionalei" din februarie, dar ei tot vor pierde minimum două amicale

Steaua are o mare problemă în privinţa celui de-al doilea cantonament din Antalya. Selecţionerul Răzvan Lucescu a înştiinţat deja clubul din Ghencea că are pe listă nu mai puţin de 6 jucători pe care îi va convoca la "naţională" pentru perioada 3-9 februarie, cînd au loc şi două "amicale", dintre care doar cel din 9 februarie e dată oficială în calendarul FIFA. Cei 6 sînt Tătăruşanu, Gardoş, Stancu, Tănase, Bilaşco şi, surpriză, Mihai Răduţ.

Răduţ, marea problemă
Tocmai selecţionarea lui Răduţ i-a încurcat planurile lui Lăcătuş, care dorea să-l aibă la dispoziţie pe tînărul mijlocaş pe întreaga durată a cantonamentului, mai ales la amicale, pentru a-i găsi un loc în echipa de bază.
Tocmai de aceea, Lăcătuş l-a chemat zilele trecute la stadion pe secundul lui Răzvan Lucescu, Ştefan Iovan, cu care a discutat pe marginea datei la care steliştii să se prezinte la lot. Ieri, Lăcătuş a avut o şedinţă şi cu MM Stoica şi s-a luat decizia ca jucătorii să nu meargă la "naţională" pe toată durata ministagiului comandat de Lucescu jr., ci doar în ultima sa parte. În acest fel, Lăcătuş va putea alinia cel mai bun "11" în amicalul cu Dinamo Zagreb, considerat extrem de important, din 3 februarie.

Amicalele Stelei pe sport.ro
Chiar şi aşa, cei selecţionaţi vor pierde sigur disputa cu Koper (8 februarie), dar şi cea cu Steaua Roşie Belgrad (10 februrie), chiar dacă jucătorii vor ajunge în cantonamentul Stelei în dimineaţa jocului cu sîrbii. Rămîne în suspans prezenţa acestora la partida cu Lech Poznan din 6 februarie. Toate amicalele Stelei, inclusiv cele din primul stagiu, vor fi transmise în direct de sport.ro.


Cum arată Steaua în formaţie completă
Tătăruşanu - Bonfim, Gardoş, Galamaz, Latovlevici - N. Dică, Ricardo, Cr. Tănase - Szekely, Stancu, Surdu

Cum va arăta Steaua fără cei 6
C. Lungu - Bonfim, N. Martinovici, Galamaz, Latovlevici - L. Marinescu, Ricardo, N. Dică - Nicoliţă, Surdu, Szekely

Amicale în formulă completă

Data Partida
31 ianuarie Steaua - Sheriff Tiraspol
3 februarie Steaua - Dinamo Zagreb
13 februarie Steaua - Debrecen

Amicale fără jucătorii de la lot

Data Partida

6 februarie Steaua - Lech Poznan
8 februarie Steaua - FC Koper
10 februarie Steaua - Steaua Roşie Belgrad

Chipciu: "Steaua m-a ofertat"
Mijlocaşul lui FC Braşov, Alexandru Chipciu, a comentat ieri interesul Stelei în privinţa lui. "Domnul Neculaie mi-a spus că Steaua a făcut o ofertă concretă pentru mine, dar că încă nu e timpul să-mi dea drumul. Cred că are dreptate deoarece abia am început să joc titular şi îmi trebuie continuitate în evoluţii", a declarat Chipciu (21 de ani).

Oli: "Nu vin la Steaua"
Cosmin Olăroiu, care a plecat în Qatar să-şi rezilieze contractul cu Al-Sadd, a comentat ieri posibilitatea de a ajunge antrenor în Ghencea în această iarnă: "Cine afirmă că eu vin antrenor la Steaua dezinformează opinia publică. Timp de 4 ani nu m-a băgat nimeni în seamă, vreau să fie la fel şi acum, vreau să fiu lăsat în pace. Nu mă poate convinge nimeni să fac altceva decît vreau eu", a declarat Olăroiu.

Piţi rîde de Gigi
Victor Piţurcă i-a răspuns ieri patronului Stelei, care spusese că "ceea ce s-a întîmplat acum la Craiova pune punct carierei de antrenor a lui Piţi". "Gigi să tacă din gură, că parcă văd că peste o lună mă sună ca disperatu' să mă duc antrenor la Steaua", a declarat Piţurcă aseară la GSP TV.

Mădălin Voicu despre Tănase
Într-o emisiune la Antena 2, Mădălin Voicu, care s-a declarat, în urmă cu mulţi ani, un stelist convins, a discutat pe marginea escapadei nocturne a lui Tănase, din weekend-ul trecut. "Cum să te duci tu, jucător important la Steaua, după una pînă într-un club din Olteniţa? Păi, dacă ai o ţeavă bună, îi dai bani, vine la tine şi rezolvi cazul, nu te duci tu în orice bodegă", a spus Mădălin Voicu.

Matei pus la zid
Directorul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, s-a referit ieri la materialul publicat de GSP, în care se anunţa că, din cauza exceselor din cluburile de noapte şi din cazinouri, Cosmin Matei e pe făraş: "Este un băiat cu calităţi extraordinare şi sper ca într-o zi să-şi dea seama că nu va avea întotdeauna acest statut şi nu va fi privilegiat. Trebuie să se concentreze pe ceea ce ştie cel mai bine, să joace fotbal, nu pe alte lucruri".

Strizu în locul lui Ţiţi
Centrul de Copii şi Juniori al Stelei va avea un nou şef. E vorba despre Leo Strizu, care a fost antrenor la echipa secundă pînă în această iarnă. El îl va înlocui în funcţie pe Dumitru Dumitriu, care a activat în Ghencea în ultima jumătate de an.

INBOX

- Narcis Răducan a confirmat că portughezul Geraldo nu va mai continua în Ghencea: "Ne-a spus că şi-a găsit echipă şi îmi pare bine că nu ne vom despărţi cu scandal. Iliev nu e un superfotbalist, dar cred că s-ar descurca la Steaua".
- Iulian Apostol a dezvăluit ieri: "Niciodată nu mi-am dorit să semnez cu Steaua, dar, cu toate astea, am ajuns să joc acolo pentru că am zis să le fac un serviciu celor de la Urziceni, care mi-au întins şi ei o mînă de ajutor în 2007".
- În această dimineaţă, Steaua va efectua vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, iar mîine va pleca în primul stagiu de pregătire, în Belek (Antalya).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
nebun_dupa_poliiasi
nebun_dupa_poliiasi  •  14 Ianuarie 2011, 10:31

ba muce, adevarul e ca echipa de pe locul 7 sau pe cat se afla comunistii aia merita sa aiba atatia jucatori la nationala. nu??

savibratescu
savibratescu  •  14 Ianuarie 2011, 09:33

NOUL SELECTIONER,v-a fi numit,ales de SUPORTERII NATIONALEI,vreau ,si merita sa fie ,neamtz-ul DORINEL MUNTEANU,OTELUL GALATI.VREAU CA LA ECHIPA NATIONALA sa fie convocati,ACUM,numai ,TOTI JUCATORII,CAMPIONII DE TOAMNA AI ROMANIEI UEDACIA,dela LIDERUL,OTELUL GALATI.nici-unul dela jiji bicali,sis stelutza.razvan lucescu jr,AFARA,OUT,e INCOMPETENT,e cea mai mare TZEAPA dela nationala.DA-TI DRUMUL la proiect.TURNEUL FINAL,CE 2.016,in ROMANIA si UNGARIA,cu 24,douazeci si patru tzari.NATIONALE.

carol_k
carol_k  •  14 Ianuarie 2011, 05:57

I-a adus la Nationala pentru niste rasuri de amicale ca sa saboteze Steaua. Lucescu asta rezultate nu are,perspective nu are,la amicale pe terenuri desfundate aduce stelişti eventual sa-i accidenteze dar la meciurile mari isi titularizeaza rapidistii lui reeşapaţi...Daca ati adus Nationala pe 56 in lume lasati macar echipele de club nedistruse.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close