FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI - STEAUA

Bătaie pe tichete la finala campionatului » Ieşenii au luat cu asalt casele de bilete

Articol de , - Publicat miercuri, 27 mai 2015 00:00

Tichetele pentru meciul în care Steaua ar putea cîştiga al treilea titlu consecutiv se vor epuiza astăzi.

Cozi ca în vremurile bune la Iaşi! Suporterii moldoveni s-au strîns de la prima oră a dimineţii pentru a prinde un tichet la ultimul meci de acasă din acest sezon, cel în care Steaua poate cîştiga din nou campionatul.

Din cele 9.000 de bilete scoase la vînzare de organizatori, ieri, la ora 16:00, se vînduseră 7.500. Alte o mie au fost deja ridicate de către abonaţi, iar astăzi de la ora 10:00 se vor vinde ultimele o mie. "Le transmit tuturor că sîntem puternici, ne lasă reci tentativele de a ne învrăjbi!", spune Prunea.

Oficialii Stelei au anunţat ieri că au ajuns la un acord cu cei de la Iaşi pentru ca biletele din sectorul destinat suporterilor stelişti să fie puse în vînzare doar în ziua meciului. Preţul unui tichet este de 20 de lei, iar casele de bilete de la stadionul din Iaşi se vor deschide începînd cu ora 12:00.

Pentru meciul cu Steaua de joi, jucătorii ieşeni nu vor avea un alt program decît pînă acum. Echipa va face miercuri dimineaţă un antrenament, apoi jucătorii vor da autografe fanilor la un centru comercial din oraş, iar la ora 19:00 vor intra în cantonament.

Ieşenii vor conta pe trei jucători care au absentat în meciul cu Panduri: Mitici nu mai e suspendat, iar Braga şi Markovici au fost recuperaţi după accidentare. Singura problemă e în poartă: Grahovac e încă incert şi nu s-a antrenat de o săptămînă, iar Caparco are şi acum probleme după o contractură musculară suferită la ultimul meci.

1,25 este cota la Stanleybet ca Steaua să se impună la Iaşi, în timp ce jucătorii lui Nicolo Napoli au cota 10,50 pentru un succes în faţa campioanei

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
europaaa
europaaa  •  27 Mai 2015, 14:47

puteti paria linistiti pe ***, meci mai sigur ca asta nu existA, cei care vor sa faca bani sa parieze de azi cat e cota inca mare

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

davi7
davi7  •  27 Mai 2015, 12:20

Iasul poate fi periculos,poate fi un egal. Mi-e teama sa nu conteze punctul pierdut de Steaua acasa la finalul unui meci cand duckadam spunea ca oricum nu conteaza un punct.

pol1iasi
pol1iasi  •  27 Mai 2015, 10:43
Postat de totdd pe 27 Mai 2015, 09:36

Prunea spune ca sunt multi, dar sunt multi stelisti. Cand joaca Iasiul cu Concorfia sau Gaz Metan nu e imbulzeala asta. Deci, tot stadionul o sa tina cu Steaua !

*** !!! ue fcsb !! o sa vada toata tara cat de "iubita" e steaua la iasi :)) bine ca nu mai vin toti taranii din moldova...acum va fi plin de ieseni...ciobanii sa ramana acasa sau sa mearga la galeria oaspetilor UE FCSB

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează