FOTBAL  »  Superliga  »  CINE VA EXECUTA PENALTY-URILE STELEI DUPĂ PLECAREA LUI DICĂ?

"Bate cine are sînge rece!"

Articol de - Publicat luni, 14 iulie 2008 00:00

Din echipa titularilor, "Fiara" îi are în vedere pe Rădoi, Arthuro şi Dayro pentru a executa loviturile de la 11 metri în viitorul sezon

O dată cu Dică, Steaua a rămas şi fără executantul numărul 1 al penalty-urilor. Tocmai de aceea, în cantonamentele din această vară Lăcătuş a exersat în mai multe rînduri, spre finalul şedinţelor de pregătire, executarea penalty-urilor. "Va bate cine are sînge rece!", a fost concluzia lui Lăcătuş.

Din echipa titularilor, "Fiara" îi are în vedere pe Rădoi, Arthuro şi Dayro pentru a executa loviturile de la 11 metri în viitorul sezon

O dată cu Dică, Steaua a rămas şi fără executantul numărul 1 al penalty-urilor. Tocmai de aceea, în cantonamentele din această vară Lăcătuş a exersat în mai multe rînduri, spre finalul şedinţelor de pregătire, executarea penalty-urilor. "Va bate cine are sînge rece!", a fost concluzia lui Lăcătuş.

Rădoi e gata să-şi asume răspunderea
În capul listei "Fiarei" este chiar căpitanul Mirel Rădoi, primul care e dispus să-şi asume orice responsabilitate în echipă. În plus, el a mai bătut penalty-uri, unul chiar într-un moment crucial. În mai 2006, în meciul Sportul - Steaua, decisiv pentru titlu, la scorul de 1-1 în minutul 78, Mirel a înscris de la punctul cu var şi a adus medaliile de campion în Ghencea.

În plus, brazilianul Arthuro era unul dintre jucătorii de la Cordoba care era desemnat să execute un 11 metri, el marcînd două goluri în ultimul an. Nu în ultimul rînd, Dayro Moreno, atacant pursînge şi unul dintre fotbaliştii preferaţi ai lui Lăcătuş în ceea ce priveşte calităţile de goleador.

60% dintre cele 16 penalty-uri de care a beneficiat Steaua în ultimele două sezoane, au fost executate de Dică, jucător ce n-a ratat nici o lovitură în perioada 2006-2008

L-a certat Bogdan Stancu
Unul dintre cei care au experienţă de la punctul cu var este Bogdan Stancu. La Urziceni a executat în mai multe rînduri penalty-uri, însă Lăcătuş s-a burzuluit la el, după ce a văzut o lovitură trasă de atacantul de 22 de ani. "Crezi că o să execuţi la Steaua vreodată în viaţa ta un 11 metri? Niciodată!", i-a strigat Lăcătuş după ce Stancu a ratat.

Vali Badea e alt specialist
Unul dintre jucătorii care l-au substituit cu brio pe Dică atunci cînd acesta nu era pe teren la executarea penalty-urilor, Vali Badea, nu va avea prea multe şanse să înscrie de la punctul cu var. De ce? Pentru că în viziunea lui Lăcătuş, el nu va fi titular şi nu se va afla pe teren decît, rareori, pe finalurile de meci.

Becali e aşteptat mîine
Patronul Stelei ar putea ajunge mîine după-amiază la Flachau, zi în care Steaua are programat cel mai important amical al acestui stagiu, cu turcii de la Beşiktaş. Becali intenţionează să rămînă apoi alături de echipă, în cantonament, pînă la final, pe 18 fiind programat şi ultimul joc de verificare, cu FC Nurnberg.

Lovin e cuminte la Steaua II
Retrogradat de Lăcătuş la echipa a doua din cauza indisciplinei, mijlocaşul din Ghencea face zilnic antrenamente sub comanda lui Leo Strizu, tehnicianul formaţiei secunde a vicecampioanei. "Lovin e cuminte, nu face figuri, nu le vorbeşte urît jucătorilor, face exact ce fac şi ei la antrenamente, e serios şi speră să vină cît mai repede la prima echipă", le-a transmis Strizu şefilor Stelei.

Se despart de un portar?
Şefii din Ghencea nu mai au de gînd să-i ţină pe toţi cei 3 portari din lotul actual. Cum Zapata este titularul indiscutabil al postului, unul dintre Cernea şi Vâtcă probabil că va părăsi echipa, definitiv sau sub formă de împrumut. Decizia de a renunţa la un goalkeeper a fost luată şi ţinînd cont că din vara lui 2009, în Ghencea va ajunge şi Ciprian Tătăruşau, cumpărat în această vară pentru 1,5 milioane de euro de la Gloria Bistriţa.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
 •  25 Septembrie 2008, 08:50

Vedeti cele mai noi stiri si pictoriale ale vedetelor romanesti dezbracate de secrete (si de haine)- www.barfele.ro

 •  14 Iulie 2008, 12:46

Radoi sau Dayro ar trebui sa execute.

 •  14 Iulie 2008, 09:22

Sa speram ca Arthuro(el se"anunta" luptator!)are glezna fina,ca multi jucatori"cariocas"...Altfel,va juca doar"samba"-in Ianuarie-la festivalul de la Rio...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează