FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bate sau pleacă » Meciul cu Rapid, decisiv pentru Flavius Stoican

Dacă pleacă de la Dinamo sîmbătă, Stoican va fi al 32-lea antrenor sacrificat în acest sezon de Liga 1
Dacă pleacă de la Dinamo sîmbătă, Stoican va fi al 32-lea antrenor sacrificat în acest sezon de Liga 1

Articol de - Publicat joi, 09 aprilie 2015 00:00

Stoican a mai primit un ultim vot de încredere din partea lui Negoiță, însă antrenorul de 38 de ani pare decis să renunțe dacă nu învinge poimîine în derby-ul cu Rapid.

Înaintea meciului din Copou, 0-1 cu CSMS Iași, Flavius Stoican era tare pe poziții, afirmînd că este puternic psihic încît să reziste în fața atacurilor verbale ale suporterilor.

După meci, tehnicianul și-a schimbat discursul, anunțînd că dacă nu va învinge sîmbătă Rapidul, pe Național Arena, va renunța pentru a doua oară la Dinamo în acest sezon!

"Încercăm să ne ridicăm la nivelul Rapidului"

Chiar dacă Ionuț Negoiță i-a acordat vot de încredere, antrenorul de 38 de ani vrea un șoc la echipă: "Doresc să le transmit jucătorilor că dacă nu învingem Rapidul, eu cred că nu mai trebuie să fiu alături de ei. Am venit încrezător în urmă cu cîteva săptămîni și sper că vom continua, dar asta doar dacă batem sîmbătă. Îi înțeleg pe fani, sînt nemulțumiți de rezultate. Cînd vom avea rezultate, ne vor susține și nu ne vor mai înjura. Este o perioadă grea, dar nu-mi pare rău de deciziile pe care le-am luat".

"Am vorbit mult cu Stoican, cred că a făcut o greșeală întorcîndu-se. Și cînd a plecat avea atmosferă ostilă cu fanii" (Marius Șumudică, antrenor)

1lună se va împlini sîmbătă, la meciul Dinamo - Rapid, de cînd Stoican a preluat Dinamo în cel de-al doilea său mandat

4puncte a obținut echipa cu Flavius antrenor în acest mandat secund în 5 meciuri de campionat, golaveraj 3-6

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  10 Aprilie 2015, 06:29
Postat de reddogsv. pe 09 Aprilie 2015, 14:26

Un Bergodi sau Grigoras pana la vara si dupaia adus un antrenor cu experienta gen Andone care sa reconstruiasca cu adevarat acest Dinamo care este mort de mai bine de ceva ani. Bine-bine,daca au si aia rezultate bune nu are rost sa-i dai afara.

Aia doi nu vin sa antreneze dinamo fara un contract solid bine platit si in plus Grigoras e stelist 100 % . Nu vine nimeni sa pregateasca echipa pentru altul . Andone nu vine nici cu un contract solid fara mai putin de 150 - 2oo de mii pe an . Nu crd ca accepta nici Miriutza . Ala e foarte bine platit in ungaria . Nu vine pentru 50 de mii/an .

reddogsv.
reddogsv.  •  09 Aprilie 2015, 14:39
Postat de cainelup pe 09 Aprilie 2015, 10:10

Io zic asa : Stoicane, daca pierzi, pleci, daca castigi, demisionezi si daca iese egal, du-te nene. Hai Miriuta, tu, ca stiu ca ai vrea.

e mai bun Andone fratica.

reddogsv.
reddogsv.  •  09 Aprilie 2015, 14:37

In concluzie ca sa n-o mai lungesc atata cu un subler, sambata chiar daca sunt dinamovist voi tine cu Rapidu pentru a scapa de *** asta de stoican, deci Hai Rapiduuu :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează