FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

BD otoman

Articol de - Publicat miercuri, 07 mai 2008 00:00

Trabzonspor a pus ochii pe Ionel Dănciulescu şi pe Florin Bratu, urmînd să facă o ofertă concretă zilele următoare.

Turcii de la Trabzonspor (locul 6) îl vor neapărat pe Ionel Dănciulescu, golgeterul lui Dinamo în acest sezon, cu 22 de reuşite în toate competiţiile!

L-A IMPRESIONAT

Antre­norul ienicerilor, Ersun Yanal, a fost duminică la meciul contra Stelei şi a rămas impre­sionat de evoluţiile lui Dănciulescu şi Bratu, dar şi de cea a lui Cătălin Munteanu. Cel mai mult i-a plăcut însă de atacantul de 31 de ani. Yalan a urmărit apoi caseta derby-ului, dar şi alte dvd-uri cu evoluţiile “Corbului”, cerîndu-le bo­şilor lui Trabzonspor să înainteze o ofertă concretă.

Se bat cu Beşiktaş pe Bratu

Roş-albii ar fi dispuşi să ne­go­cieze, iar în cazul în care şi jucă­torul ar fi de acord, Dănciulescu ar putea pleca în această vară pentru a­pro­ximativ 800.000 de euro.

Dacă va accepta să revină în Turcia, unde a mai evoluat pentru Altay Izmir în 1997, “Corbu’” ar putea avea un sa­la­riu de 300.000 de euro pe sezon, plus bonusuri de performanţă. Cei de la Trabzon încearcă şi la Bratu, chiar dacă preţul acestuia este pi­pe­rat, în jur de două milioane de euro, însă atacantul mai este dorit şi de Beşiktaş, Olympiakos şi Fe­ye­noord, formaţii mult mai tentante pentru fotbalist.

Cristea, dorit de Catania

Avalanşa de impresari prezenţi la Dinamo - Steaua i-a propulsat pe “cîini” în atenţia cluburilor din Occi­dent. Un reprezentant al Cataniei (locul 17 în Serie A), echipă antre­na­tă de Zenga, a fost impresionat de jocul lui Adrian Cristea şi s-a inte­resat de posibilitatea achiziţionării mijlocaşului de 24 de ani. Fostul tehnician al “cîinilor” îl place foarte mult pe Cristea şi îl doreşte pe acesta din vară dacă va reuşi să o menţină pe Catania în Serie A.

“Cine nu-l vrea pe Rednic să plece!”

Vasile Turcu regretă schimbările de antrenori de la Dinamo şi i-a avertizat pe jucători: “Nu trebuia să-l las să plece aşa uşor pe Rednic nici data trecută. Acum, dacă un fotbalist nu-l vrea pe Mircea, să plece! În vară, după meciul cu Lazio, trebuia să mă duc la el acasă să stau acolo vreo 2-3 zile, ce putea să facă? Să mă dea afară? Stăteam la el pînă se răzgîndea şi rămînea la echipă, iar Dinamo şi-ar fi revenit”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (10)
 •  07 Mai 2008, 09:56

Ce fel de ziaristi sunteti voi?ZIARISTI au fost altii,IOAN CHIRILA,EFTIMIE IONESCU,MIRCEA IONESCU,etc. VOI nu sunteti decit niste BIETI EPIGONI, care s-ar apuca mai bine de un tabloid de scandal. NU va PLACE DINAMO, vreti sa-i demolati,asta e ,nimeni nu-i perfect,dar in OGLINDA dimineata VA UITATI?

 •  07 Mai 2008, 09:42

Nu mai incercati sa bagati zanzanie la Dinamo,jurnalisti mercenari..Eu zic ca valorile actuale,cite sunt ele(Bratu,Danciu, Moti,Pulhac,Margaritescu,Ropo,Cristea,Torje)trebuiesc pastrate,si pe o asemenea fundatie sa se cladeasca o echipa competitiva,care sa joace meci de meci ,nu doar cum a facut cu oistii.Daca distrugem si esafodul subred construit se duce totul draq.Si neaparat sa mai vina 2-3 jucatori doar f.valorosi si nu ciurucuri cu care ne-a obisnuit Rednic in ultimi ani.

 •  07 Mai 2008, 09:35

GSP practic transfera in 2-3 zile toata echipa dinamo. ramaneti macar voi la sfarsit si stingeti lumina

Vezi toate comentariile (10)
Comentează