FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a dat lovitura! Jucătorul va semna cu FCSB: "Va deveni important și la națională! E talentat și creativ"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 decembrie 2017 14:08

Cornel Șfaițer, președintele celor de la FC Botoșani, a anunțat că transferul mijlocașul Olimpiu Moruțan la FCSB este rezolvat în proporție de 99% și a declarat că este sigur că jucătorul va avea rezultate excelente.

Mijlocașul de 18 ani, cotat la 600.000 de euro, va ajunge joi dimineață în București pentru a semna cu FCSB.

"În proporție de 99%, Moruțan va fi jucătorul Stelei. Am discutat și aseară, și de dimineață cu el. Va veni la București să semneze. Mai sunt mici detalii pe care le vom pune astăzi la punct. Moruțan a fost curtat de mai multe cluburi, dar important este că își dorește să rămână în țară.Este un jucător de calitate, este ceea ce are nevoie fotbalul românesc. Va face pași importanți în continuare.

A fost un club din Rusia care a fost la 7 jocuri ca să-l vadă pe Olimpiu Moruțan. Este foarte bine că rămâne în fotbalul românesc. Va deveni un jucator important și la echipa națională. Este conștient că depinde doar de el.  Domnul Becali trebuie să aibă răbdare și sunt sigur că va avea. FCSB are foarte mulți jucători tineri și nu este ușor să te acomodezi la FCSB.

Moruțan are personalitate, e creativ. E un jucător pe care antrenorul nu de ce să-l mai pregăteasca pentru ultimii 20 de metri. Este un talent și un copil cuminte, nu-l va schimba Bucureștiul" a spus Cornel Sfaiter la Pro X.

În acest sezon, Moruțan a jucat 21 de meciuri în Liga 1 și a dat două goluri. Acesta va evolua la echipa lui Costel Enache până la finalul sezonului.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (7)
768145689920470
Patraulea Trandafir  •  20 Decembrie 2017, 19:49

Va deveni un jucator important și la echipa națională... Bravo bă șvaițer , le ai ... Cum le știi tu , ca un om mare ... Adică , dacă învață moldoveanul ăla prost (scuze pentru pleonasm) *** , musai va fi om de bază la națională ... Băi Swiss Cheese , *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  20 Decembrie 2017, 17:29
Postat de Terry Terryus Terry pe 20 Decembrie 2017, 16:57

Tot CFR o sa..castige titlul.

Precizeaza si anul, ca mi-e ca o sa astepti ca dinamovistii...

sakamoto
sakamoto  •  20 Decembrie 2017, 17:10

Nascut talent, murit sperantza, ca asa-i in fotbalul romanesc. Nu avem nici o valoare ca fotbalist. Si nici nu vom avea, atita timp cit meciurile sint trintite de arbitraje necinstite. Sistemul ticaloshit, din fotbalul romanesc, conduce acest sport drag romanilor, la dezastru.Vae victis!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează