FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali a deschis șampania: "Soția mea m-a întrebat ce am. Atât de mult l-am dorit pe băiatul ăsta că până la urmă Dumnezeu mi-a făcut pofta". Ce s-a întâmplat azi-noapte la 1:00

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2016 11:58

Gigi Becali a anunțat astăzi că transferul lui Denis Alibec s-a oficializat și că la ora 1:00 noaptea trecută a făcut plata celor 1,7 milioane de euro către Astra.

Patronul Stelei a avut o intervenție telefonică la televiziunea sportro în care a vorbit despre emoțiile prin care a trecut până a oficializat înțelegerea și spune că Alibec e jucătorul pe care și l-a dorit cel mai mult de când activează în fotbal!

"Am reușit să-l iau pe Alibec. Atât de mult l-am dorit pe băiatul ăsta că până la urmă Dumnezeu mi-a făcut pofta. N-a mai existat un asemenea jucător de pe vremea lui Cămătaru! Nu mă interesează dacă va juca împotriva noastră. Niciodată nu mi-am dorit un jucător atât de mult cum a fost cu Alibec.

Era bucuros și el și m-a întrebat când va trebui să vină la Steaua. Sunt foarte bucuros și eu. Soția mea m-a întrebat ce am. Cu el vom fi sigur în Liga Campionilor. Îmi va băga 30 de milioane de euro și-l voi vinde cu alte 15 milioane.

Am chemat doctorii aseară la ora 12 noaptea. A făcut RMN-ul aseară. Am stat cu emoții până mi-a spus doctorul. Când a citit RMN-ul mi-a zis că e supersănătos și că e foarte, foarte bine. Pe la 1 noaptea am făcut plata și când mi-a zis Vali Argăseală că s-a încheiat am fost foarte fericit", a declarat Gigi Becali.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (29)
607816446039454
Dan Bardac  •  13 Octombrie 2016, 15:56

Nu știu de ce sunteți atât de frustrați de invidioși...asa cu vb voi oier da investește banii lui și e normal sa aibă și profit ..baga Negoiță. Nicolae bani adică nu mai escroci fără scrupule..asa e fotbalu romanesc este an holocaust și mai toate echipele șanț sărace pt ca nu șanț investitor...ma uit ca dați toți cu părerea parca șanț banii voștri parca investiți voi..da ce sa facă sa cada an ruina pt voi care sunteți invidioși pe Jijia sau cum al mai poreclita...revendica la realitate asa cum e Steaua da are un investitor de baza și un viitor pe care multe echipe la vad la faliment...tara de *** și vreți performante voi suporteri de 2 lei care vb de parca ar fi investiția voastră...rușine pt invidiosiii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

912153788849149
Costea Ioan  •  13 Octombrie 2016, 14:57

Oierul asta ii sta gandul doar la bani si atat! Crede ca poate cumpara orice,din pacate si fotbalul nostru a ajuns unde a ajuns ptr.ca nu se respecta nimic ,reguli ,regulamente ,legi si atunci jucatorii sunt cumparati mai cea ca animalele la targ! Nu vreau sa jignesc pe nimeni insa asa nu o sa ajungem niciunde !PACAT!

polistul68
polistul68  •  13 Octombrie 2016, 13:55
Postat de juliusmad pe 13 Octombrie 2016, 13:50

Venitul este al astrei deci ei vor plati impozit

Poate a vrut sa intrebe de TVA...1,7 mil cu TVA sau fara ?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează