FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Becali a oferit declarațiile zilei » "Șarpele" Coman, Mbappe și faza din Champions League care l-a emoționat până la lacrimi: "A fost vorba despre dragoste" :D

Articol de GSP - Publicat joi, 28 septembrie 2017 11:18

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit în această dimineață și despre ultimele meciuri din Champions League. El consideră că Florinel Coman "e mai șarpe" decât Kylian Mbappe, atacantul de aproape 180 de milioane de euro al lui PSG.

"O să ziceți că am înnebunit. Da, Mbappe e mare. Dar dacă ne ocupăm de Florinel Coman, poate ajunge mai mare. Are ceva în plus. Bine, acum nu se compară. Dar Coman are ceva în plus, nativ. Are driblingul în plus. E mai șarpe Coman decât Mbappe!", a spus Becali la Pro X.

Becali a vorbit și despre disputa de la PSG dintre Cavani și Neymar și a spus că faza cu împăcarea celor doi, imediat după ce brazilianul a marcat contra lui Bayern, 3-0, l-a emoționat până la lacrimi. 

"Nu am mai trăit de multă vreme așa ceva, la fotbal. A fost vorba de dragoste la Neymar și Cavani. Mi s-au umezit ochii și m-au trecut fiorii când cei doi s-au îmbrățișat după ce Neymar a marcat. Atunci s-au împăcat. Până atunci nu erau împăcați. Dacă nu exista cearta, nu exista împăcarea. A contat foarte mult că a fost ceartă. Așa am putut vedea împăcarea.

Când a dat gol Cavani, Neymar nu l-a îmbrățișat. Dar după golul lui Neymar, Cavani s-a dus la el și l-a luat în brațe. Și Neymar a răspuns cu dragoste și l-a îmbrățișat înapoi. UEFA trebuie să renunțe la fair play-ul financiar. Să lase fotbalul cu bani mulți. Că așa putem vedea spectacol", a adăugat patronul stelist.

2017 09 27t201201z 709440658 rc1725655e50 rtrmadp 3 soccer champions psg bay
Foto: Reuters

"M-am uitat pe telefon și era 2-1 pentru Dinamo. Când am văzut la final că s-a terminat 3-2 pentru Chiajna, am leșinat de râs!" Gigi Becali

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (28)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  28 Septembrie 2017, 12:43

Are si gigi macar odata dreptate: Mbappe-1.78 m , Coman -1,82m => Caoman e mai mare.

469386039881066
Deni Denisa  •  28 Septembrie 2017, 18:09

Acest jucator va fi copia lui iancu nu va ajunje nimic ??? In schimb jucatorul echipei astra ionita cu o preghetire fizica exemplara va ajunge mare in europa ...

risc_mix
risc_mix  •  28 Septembrie 2017, 17:44

Da sensibi ești bre, nea gigi.Înseamnă că ai plâns și când s-au îmbrățișat mm și alibec după ce s-au împăcat.Că și acolo a fost tot dragoste între 2 bărbați

Vezi toate comentariile (28)
Comentează