FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a pregătit oferta pentru noua țintă din Liga 1: "O să dau pe el banii ăștia, chiar dacă îi pierd!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2018 17:51

Gigi Becali a recunoscut că e interesat de Darius Olaru, mijlocașul ofensiv de la Gaz Metan în vârstă de 20 de ani, dar spune că se va consulta cu Mihai Stoica și cu Nicolae Dică înainte de a-l oferta. 

" Carlos Fortes nu ne interesează. Darius Olaru ne interesează. Nu cred că putem rezolva noi problema insolvenței de la ei. Vor 350.000 de euro pe el? O să mă consult cu MM acum și, dacă e, o să dau banii ăștia chiar dacă îi pierd. Mai mulți bani nu dau. A fost o discuție între noi pentru 500.000, dar acum un an.

Eu zic că 350.000 e o sumă corectă, dar o să mă consult cu MM. Mihai Stoica îl vrea pe Olaru, dar eu nu sunt așa de convins. Dacă MM și Dică spun să-l iau, atunci fac și ca ei. Pe Olaru îl iau și-l pun să joace lângă Nedelcu. Cred că poate juca acolo", a declarat Becali la TV Digi Sport.

500.000 €e cota de piață a lui Olaru, conform transfermarkt.de

Citește și: Gigi Becali nu se lasă! A făcut o nouă ofertă și e la un pas să-l transfere la iarnă

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (9)
minell73
minell73  •  03 Octombrie 2018, 21:15

Astazi au intrat salariile la gsp. Infractorul suprem se regaseste in mai toate stirile.

merace
merace  •  03 Octombrie 2018, 20:34

Gigi Becali e personajul cel mai prezent in articolele GSP, prin declaratii si in poze. Este el un model in sportul romanesc, dupa ce a facut puscarie pentru cazul Valiza?! Sau cotizeaza gras la GSP ca sa fie cel mai popular sportist al Romaniei?!

babahuda
babahuda  •  03 Octombrie 2018, 20:26

DINAMO VICTORIE IN CHAMPIONS LEAGUE! Acestia sunt supercampionii nostri!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează