FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a pus o clauză fabuloasă noului jucător venit la FCSB: "Este ca Messi, va fi cel mai bun din lume"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 iulie 2017 17:06

FCSB l-a transferat astăzi pe portarul de 18 ani Andrei Vlad, de la CSU Craiova, acesta fiind considerat o speranță a fotbalului românesc.

Mai mult, Gigi Becali îl compară pe Vlad cu un "Messi al portarilor" și i-a pus acestuia o clauză de reziliere fabuloasă: 30 de milioane de euro.

"Clauza de reziliere a lui Andrei Vlad este de 30 de milioane de euro, Nu este un portar bun, ci este ca un Messi al portarilor, este un fenomen, va fi cel mai bun din lume. A semnat un contract pe un an de juniorat plus alţi cinci.

Va fi soluția U21 pentru următorii cinci ani. De acum nu mai avem nevoie de jucători U21, va juca în locul lui Niță. Și ]i vom putea folosi pe ceilalți zece din teren", a spus Becali la TV Digi Sport.

Andrei Vlad va avea adversari puternici în poarta roș-albaștrilor. Se va lupta cu Niță (30 de ani), Stăncioiu (36 de ani) și Toma Niga (19 ani).

FCSB s-a despărțit în această vară de un alt portar tânăr, e vorba despre Ionuț Poiană (19 ani), care a fost coleg cu Vlad la naționala de tineret.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (136)
sadiku
sadiku  •  10 Iulie 2017, 09:39
Postat de valentinn10 pe 10 Iulie 2017, 06:55

Brava GIGELE mai ai putin si jucam singuri, vezi daca ai potenta, sa ne traiesti dar fereste-te si minuneaza-te, doar dinam0 e pe aproape ...de colaps...

Prostalule hahahhajaj ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentinn10
valentinn10  •  10 Iulie 2017, 06:55

Brava GIGELE mai ai putin si jucam singuri, vezi daca ai potenta, sa ne traiesti dar fereste-te si minuneaza-te, doar dinam0 e pe aproape ...de colaps...

fibra
fibra  •  09 Iulie 2017, 23:05

Ăsta continuă să nu își ia medicamentele.

Vezi toate comentariile (136)
Comentează