FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a pus ochii pe încă un jucător de la Viitorul: "E singurul care mă interesează" » Ce zice despre jucătorii transferați în vară

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2018 12:14

Gigi Becali a vorbit din nou despre jucătorii pe care i-a transferat de la Viitorul,  criticându-i pe aceștia, și a dezvăluit pe cine mai vrea la FCSB de la echipa lui Gică Hagi.

"Nu mă interesează Mățan sau Băluță. Singurul care mă interesează este Alexandru Cicâldău. Dar nu vreau să vorbim despre transferuri că nu are rost.

Eu credeam că jucătorii luați de la Viitorul (n.r. Benzar, Coman și Nedelcu) vor crește și că voi lua zeci de milioane pe ei. Dar în loc să crească, ei dau înapoi. Nu știu ce să zic. Nu-mi pare rău de ce fac. Dacă dădeam banii către altcineva mă ofticam. Da, mă gândesc că am dat prea mulți bani pentru ei. Dar i-am dat banii lui Hagi și nu mă oftic. Ce face el nu face nimeni", a spus Gigi Becali la Pro X.

  • Alexandru Cicâldău este un mijlocaș central de 20 de ani și a debutat în naționala României.
  • Este cotat la 700.000 de euro și a fost promovat de la Academia Hagi în ianuarie 2016. În acest sezon are 26 de meciuri în Liga 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
1740017484
Bleotu Gheorghe  •  03 Aprilie 2018, 16:32

Jucatorii de la academia lui Hagi sunt jucatori talentati! Eu am incredere in alegerile lui Hagi! Dl.Becali ar trebui sa nu mai critice in MEDIA jucatorii si mai ales nu trebuie sa se simta inselat! Trebuie sa discute cu staful sau nu in Media ! Nu stiu daca au un psiholog bun, banuiesc ca da ! Trebuie sa aibe incredere in ei sa fie puternici! Investitia dl.Becali trebuie confirmata!!! Creati-le un cadru propice performantei si nu ii mai criticati!!!

quiss
quiss  •  03 Aprilie 2018, 16:06

Ah, s-a trezit și Gigi? Păi cum măi să plătești 2 milioane de euro pentru un jucător în campionatul intern? Nu-ți dai și tu seama că e umflat cu pompa și dacă era atât de valoros se interesa careva din străinătate de el? A dat 1,5 pe Varela, foarte mult la vremea respectivă, dar Varela era cert valoros. Cât despre Hagi e firesc că-și laudă marfa cât poate, că-i compară cu Mbappe, fraier e cine pune botul. Dintre cei trei (Coman, Benzar, Nedelcu) eu cred că Benzar e cel mai bun, dar nu de ordinul zecilor de milioane cum visează Becali.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  03 Aprilie 2018, 15:58

Rar, dar mai spune și Becali câte ceva serios: ”Ce face Hagi nu face nimeni.”

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close