FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali: "Am tot respectul pentru tot ce a facut Paszkany la CFR!"

Articol de - Publicat marti, 06 mai 2008 00:00

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, l-a felicitat astazi pe Arpad Paszkany pentru realizariile pe care le-a avut la CFR Cluj. "Am tot respectul pentru tot ce a facut Paszkany. A luat o echipa din Divizia C, a adus-o in B, a intrat cu ea in Liga I s-a batut cu Steaua anul trecut si anul asta e la un pas de Liga Campionilor. E mare lucru ce a facut el la Cluj. E imposibil sa faci ce a facut el la Cluj, e un lucru mare. Chiar daca eu sunt un om dusmanos imi trece repede, dar sunt in raboi cu CFR, dar Paszkany trebuie apreciat pentru tot ce a facut!", a spus Becali la B1 TV.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (40)
 •  07 Mai 2008, 11:27

@marius dinamovistu: mah, is stelist, da chestia cu "isi duce oile unde-i iarba mai multa" a fost beton ;))

 •  07 Mai 2008, 02:36

becali nu are respect pt el si pt steaua dar pt alte cluburi.....

 •  07 Mai 2008, 02:03

ce sa mai vb becali sa da cum bate vantul...asta e firea lui de cioban...sa duca oile unde e iarba mai multa...dar sincer e pacat ca se implica unde chiar nu se pricepe...la fotbal...chiar daca sunt dinamovist...ma refer la fotbalul nostru din liga 1 ca oamenii ca el intoxica fotbalul....dar nu banii lor...dar asta e

Vezi toate comentariile (40)
Comentează