FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 3-1

Becali are o cerere specială pentru antrenorul Stelei: "Eu de asta am nevoie de la Reghe"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2016 12:00

Gigi Becali n-a mai ieșit în presă cu atacuri războinice la adresa antrenorului Stelei așa cum o făcea în trecut după un meci pierdut.

Patronul roș-albaștrilor susține că a avut o discuție cu Reghecampf căruia i-a cerut să-i câștige campionatul și să-l ducă în Liga Campionilor, de unde să obțină 40 de milioane de euro.

"N-am nimic cu Reghe, pentru că mi-a băgat 10 milioane de euro în buzunar. Sunt pe locul 1. Păi ce, sunt nebun? E greu să fii biruitor!

Eu vreau banii, nu să mă distrez. Eu am nevoie de la Reghe să-mi ia campionatul și să mă ducă în Liga Campionilor, de unde să iau 40 de milioane de euro, că atât se ia acum din Ligă", a declarat Becali la TV Digi Sport.

Citește și: Becali e ironic la adresa lui Dinamo: "Nu doare această înfrângere. Știți de ce?" + Îl provoacă pe indianul care vrea să-i preia pe "câini"

Citeșe și: Becali a făcut publică lista cu jucătorii pe care și-i dorește » Sunt 4 de la Viitorul și 3 de la Astra: "Îi iau pe ăștia și dau afară 4-5 de la Steaua"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
atentu
atentu  •  03 Decembrie 2016, 06:01

Presupun ca ar fi zburat manelistul de mult dar nu-l lasa inima pe cioban sa piarda milionul de euro din clauza.

1638805399689278
Viorel Vîrlănuță  •  02 Decembrie 2016, 23:09

Un antrenor mai slab profesional nu mi-a fost dat să vă decât prin diviziile inferioare !.Să pui jucătorii să alerge la antrenamente ca zăbăucii fără nici o noimă,dar pregătire tehnico-tactică ”zero”,apoi în meciuri sunt toți niște zombi împrăștiați aiurea,înseamnă că habar n-ai să pregătești o echipă de fotbal !!!.Bine,este scuzabil în cazul lui Reghe,că acest individ habar n-are de antrenorat și asta se vede din avion,altfel îl țineau arabii sau bulgarii,spre deosebire de Becali care este orb,sau are alte interese să-l țină, ăia sau prins că ”marele antrenor” Reghe” este un păcălici în fotbal,nu cunoaște nimic din tainele pregătirii tehnico tactice cu jucătorii,de aceea pe la echipele pe la care a activat acestea jucau un fotbal urât marcă înregistrată cu pupat pet-ul de apă,bazat doar pe hazard și bubuială,doar norocul și valoarea unor jucători făcea ca acele echipe să marcheze mai mult de un gol !!!.Costel Gâlcă a fost un antrenor ani lumină mai valoros ca acest păcălici,măcar jocurile Stelei din perioada lui erau mai dinamice,bazate pe atac așa cum a fost tradiția acestei echipe campioane.

danut1971
danut1971  •  02 Decembrie 2016, 19:44

vise desarte ale ciobanului cu un antrenor ca reghempraf si un directr sportiv ca mimi

Vezi toate comentariile (12)
Comentează