FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali contraatacă în scandalul cu CSA: "Am aflat asta de la ministrul Apărării, să mă ierte că spun. Să vină DNA-ul!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 martie 2017 20:06

Gigi Becali a anunțat că a aflat de la ministrul Apărării, Gabriel Leș, că acesta le-ar fi cerut celor din Corpul de Control să refacă raportul întocmit la CSA. El a vrut să afle astfel ce sume s-au obținut de când a fost câștigată marca. 

”Am aflat azi și să mă ierte ministrul Apărării că spun. El mi-a spus că membrii Corpului de Control i-au trimis raportul de la CSA, care era incomplet. 

Le-a cerut să îi arate în raport și sumele de bani pe care le-au făcut de când au luat sigla Stelei, cât au produs ei cu marca de când au luat-o. 

Ei au produs 35.000 de lei, adică 8.000 de euro pe an! Păi voi ați distrus un brand românesc pentru 8.000 de euro? Păi, eu le dădeam 250.000 de euro numai pe chiria stadionului. Să vină DNA-ul!”, a declarat Gigi Becali, la TV Digi Sport. 

Citește și: Raportul Corpului de Control al MApN » Ce s-a constatat după verificarea Clubului Sportiv al Armatei » Talpan, tras la răspundere

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
205385333245464
Livi Andrei  •  08 Martie 2017, 22:43

Fratilor, nu mai comentati la articolele despre infractorul bacaliot, poate asa reusim sa scapam de acest sarlatan care a distrus cea mai titrata echipa din Romania.

agentul0007
agentul0007  •  08 Martie 2017, 21:45

Sigur i-a spus lui ministrul asta . El afla tot ,stie tot .

bvd_magheru
bvd_magheru  •  08 Martie 2017, 21:36

Asta e un calic si un impostor .Tot ce vrea el trebuie sa se intimple . Regulamentul, legea o reprezinta EL . Un fel de Mititelu . Si din cauza unora ca ei la care nu trebuie neglijati Mircea Sandu si oportunistul Mitica Dragomir Romania arata cum arata . Aici nu e vorba de carii ! Pur si simplu au cazut toti dintii !!. Romania din punct de vedere fotbalistic poarta dinti de plastic . Nu isi poate permite dinti de portelan !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează