FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - FCSB 0-1

Becali creează tensiune în vestiarul FCSB: "Gnohere e mai bun decât Alibec, dar nu fac eu echipa"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 10 aprilie 2017 00:25

La finalul meciului dintre CS U Craiova și FCSB, câștigat de steliști cu 1-0, Gigi Becali a afirmat că, în opinia sa, Gnohere este un fotbalist mai bun decât Denis Alibec.

"În opinia mea, «Bizonul» este mai bun decât Alibec, dar nu mă bag să fac echipa, o face Reghe. Cu amândoi nu se poate juca. Azi am jucat așa pentru că nu aveam cu cine să jucăm. Noi puteam să jucăm cu 7 atacanți, că ei oricum jucau numai cu fundașii centrali.

Nu putem cu amândoi, că Alibec nu face faza defensivă și am fost suprinși când am jucat așa. Dacă noi jucam ce au vrut cei de la CS U să joace, nu mai treceam de mijlocul terenului. Fotbalul te condamnă imediat. Am jucat, ei n-au jucat. Au dat minge lungă, minge lungă", a spus patronul stelist la TV Digi Sport.

În ceea ce privește lupta la titlu, Becali este de părere că totul se va decide în urma duelului direct dintre FCSB și Viitorul.

"Din ce am văzut eu în play-off, parcă nu mai au vlagă jucătorii. Dar titlul se joacă între noi și Viitorul. Totul se dovedește în meciul direct. Sunt sigur în proporție de 90% că luăm titlul, 10% nu sunt sigur, că dacă nu vrea Dumnezeu să-l iau, nu-l iau.

Nu se întamplă nimic la Steaua dacă Reghe nu câștigă titlul, postul lui Reghe e asigurat", a concluzionat Gigi Becali.

10 meciuri
și 4 goluri are Gnohere în tricoul FCSB

9 meciuri
și 7 goluri are Alibec de când s-a tranferat la FCSB

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
dvd1
dvd1  •  10 Aprilie 2017, 09:39

Steaua sau FCSB sau ce alt nume or avea e cea mai blatista si scirbavnica echipa de pe pamint. Huo Steaua. Huo FCSB. Huo oricum se cheama

kos_tyn
kos_tyn  •  10 Aprilie 2017, 09:24

aiurea! gandire de ziarist infantil. ce face becali mobilizeaza/stimuleaza, nu creeaza tensiuni

visitor1
visitor1  •  10 Aprilie 2017, 09:22

Becali face eforturi vizibile sa isi tina gura invocind instante supreme ori pozind in elevul care (crede ca) si-a invatat lectia in puscarie. Umilinta cu staif. El trebuie sa invete sa isi respecte investitia *** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează