FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali, despre transferuri și duelul cu Viitorul: "Nu vreau să profite nimeni de inteligența mea" » Suma fabuloasă care îi intră în conturi în vară: "8 milioane pentru 3 jucători"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 martie 2017 11:56

Gigi Becali a anunțat că la finalul acestui sezon în conturile Stelei vor mai intra în jur de 8 milioane de euro. Are deja în plan să transfere câțiva jucători, dar a refuzat să le spună numele. În ultima perioadă s-au vehiculat jucători precum Lukasz Bole, Ciprian Deac, Constantin Budescu, Ionuț Larie, Filipe Teixeira, Bogdan Țîru sau Romario Benzar. 

"Vreo 8 milioane de euro mai avem de luat până în iunie, iulie, de la Chipciu, Stanciu, Hamroun.

Nu am planuri pentru la vară. Iau tot ce văd mai bun! Am văzut jucătorii buni deja. Dar nu vi-i spun, pentru că apoi le crește prețul.

Așa se întâmplă! Sau mi-i iau alții de afară, că văd că-i vrea Becali și toți știu că sunt buni. Nu vreau să profite nimeni de inteligența mea", a a zis Gigi Becali la televiziunea sportro. 

...despre meciul cu Viitorul: "Sper să fie în formă Alibec și Tănase, iar Niță să nu aibă ce apăra pentru a nu greși.

Ce a făcut Gică e unic în Europa. A făcut totul pe banii lui. S-a jertfit. Dar e cam greu să ne bată pe noi". 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
976095972414440
Stanculescu Teodor  •  17 Martie 2017, 18:38

Cred ca a brut sa supna:nu vreau sa profite nimeni de PROSTIA mea.

ares2024
ares2024  •  17 Martie 2017, 18:16

Inteligent ?Vai de capul tau de *** incorigibil !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

164679900707806
Petre Evzeanu  •  17 Martie 2017, 14:42

E oficial! Becali si-a revenit! 1. Isi face praf jucatorii, mai ales pe aia care au scos echipa din o mie de situatii nasoale (de data asta, Nita e luat la tinta). 2. Anunta ca va cumpara pe cei mai buni - ca de fiecare data de fapt, doar ca uita sa mentioneze ca ii va cumpara pe ultima suta de metri si vor avea sanse zero sa se integreze in echipa, sau ca ii va cumpara doar de dragul de a-i cumpara (doua exemple pentru ambele situatii - Boldrin si De Amorim). 3. Sa o mai mentionez pe aia cu - Eu sunt inteligent, toata lumea se ia dupa mine?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează