FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali distruge proiectul CSA: "Nu îi voi lăsa să promoveze. Se vor chinui ca peștele pe uscat" » Acuze pentru Lăcătuș

Articol de GSP - Publicat joi, 15 decembrie 2016 00:01

După ce Steaua a fost eliminată din Cupă la Mioveni, patronul Gigi Becali s-a dezlănțuit și a declarat că va face tot posibilul ca viitoarea echipă a CSA să nu ajungă în Liga 1. Totodată, finanțatorul Stelei l-a criticat pe Lăcătuș pentru decizia de a se implica în proiectul Armatei. 

"Eu aveam impresia că Lăcătuș are un suflet curat, l-am considerat un om de mare calitate, cu suflet nobil, cu suflet de copil, dar se pare că nu e așa. În viață nu-ți dai seama de oamenii din jurul tău.

Cei de la CSA mint. Ei se duc în Liga a 5-a, nu în Liga a 4-a, v-au mințit. Când vor ajunge în Liga a treia, nu vor promova pentru că nu îi voi lăsa eu. Voi face o echipă puternică (n.r-  satelitul Stelei din Liga a treia) și nu îi voi lăsa să promoveze.

Se vor chinui ca peștele pe uscat. O să-i țin 4-5 ani în Liga a treia și 4-5 ani în Liga a doua. Acolo o să-i țin eu pe ei", a tunat Gigi Becali la TV Sport ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (84)
gazistu
gazistu  •  15 Decembrie 2016, 14:10

gigi isi face curaj singuir =;)))

911172995609353
Gica Matei  •  15 Decembrie 2016, 12:53

Sa il opreasca cineva pe nenorocitul asta, odata pentru totdeauna! Nu mai pot sa deschid televizorul, nu mai pot citi un ziar, ca apare *** asta pretutindeni!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  15 Decembrie 2016, 12:46

In concluzie Bafta CSA, ciobanul intrat in anul morții isi face curaj singur! Trist personaj!

Vezi toate comentariile (84)
Comentează