FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 2-0

Becali distruge un jucător după înfrângerea cu Astra, 0-2, și se ia și de antrenor: "Îl dau afară pe Dică dacă mai face asta!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 noiembrie 2017 23:03

Gigi Becali s-a enervat teribil după declarația lui Constantin Budescu, cel care a spus că FCSB are de suferit după experimentele din ultima vreme, lăsând de înțeles că e vorba de schimbările dictate de patronul roș-albaștrilor (DETALII).

Omul de afaceri i-a transmis un mesaj foarte clar și lui Dică după înfrângerea cu Astra, scor 0-2, și spune că dacă nu va respecta cele dictate va fi dat afară.

"De ce să mă afecteze această înfrângere? La Steaua toată lumea câștigă bani. Eu nu am de ce să mă supăr, e fotbal. Mă supăr când văd o atitudine ca a lui Budescu. El zice că am făcut experimente. Ce experimente?! Că nu-i mai convine lui să alerge? Am mâncat bătaie din cauza lui! Budescu, chiar dacă stă în tribună, tot ia bani. Toate s-au întâmplat numai din cauza lui, că el vrea să joace fotbal la mișto. El joacă din devieri, dă la mișto. Budescu mi-a demonstrat că are caracter de om mic.

Eu o să-i impun lui Dică un singur lucru: Budescu să nu mai bată cornerele. De doi-trei ani bate doar el cornere. El vrea să dea numai gol din corner. Îi respect meritele, că ne-a calificat în Europa, dar asta nu înseamnă că trebuie să-și facă de cap. Îl dau afară pe Dică dacă-l mai lasă pe Budescu să bată cornere", a declarat Becali la TV Digi Sport.

clipboard01

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
1498310666872029
Cobzaru Ionel  •  28 Noiembrie 2017, 00:17

Fcsb (Steaua) a fost echipa sportiva preferata de cand se numea CCA. De cand am trecut la capitalism inghitim tot felul de ***. Ciobanul Becali cu bani si cu un oarecare fler in afacerile modeste a preluat STEAUA acum FCSB..insa el nu poate fi un bun manager. Sa trecem la zi.La o echipa de o valoare mare pentru noi pune antrenor un novice un tip care nu are prestanta..care nu are experienta.Bevali cheltuie dar de multe ori ia jucatori rasuflati... (a luat vreo doi de la Cluj de care nu mai stia cum sa scape..de la Giurgiu a luat mai mult gogosi umflaturile lui Sumudica.care ii mangaia pe fund sa le dea viteza) FCSBul NU VA LUA CAMPIONATUL.E CAM TARZIU SA PUI UN ANTRENOR BUN.ADICA LA UN ROLSS PUI LA VOLAN PE UNUL CU JUMATATE DE CARNET.. APOI OAMENII DIN JUR..NISTE PROFITORI (STOICA.ALA DE A FOST ARBITRU..DUCADAM)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  27 Noiembrie 2017, 15:02
Postat de hector13 pe 27 Noiembrie 2017, 00:04

Tu chiar crezi că ăsta ar face blat doar să nu o prindă pe Dinamo în playoff? Nu îl vezi că e disperat rău de bani? Anu ăsta locul 2 nu mai merge în CL deci bătaia cu CFR şi Craiova va fi cu atât mai încinsă. Nu cred că vreo echipă de playoff îşi permite să piardă doar ca altă să nu ajungă acolo. Sunt 2 meciuri pe care le aştept cu mare interes. Botoşani - FCSB şi Dinamo - Voluntari. Acolo s-ar putea să apară nişte "derapaje".

da, dar daca stai sa faci 2 calcule, mai bine pierzi tu 3 puncte decat sa ia cfr 6! dinamo daca intra, pierde de 2 ori cu cfr si la cat tupeu au, pot chiar bate steaua sa macar sa ii faca sa piarda 2 puncte sau 4 in 2 meciuri! nu e mai cald asa? dinamo afara, ca cu botosani si astra nu castiga cfr la pas , precum cu dinamo! sa nu mai zic ca ei se poate sa o faca!

sooos1ck
sooos1ck  •  27 Noiembrie 2017, 13:39

Din meciul asta nu are de pierdut decat Dinamo, Gigi ar fi bine sa se linisteasca si sa lase jucatorii sa joace :)

Vezi toate comentariile (44)
Comentează