FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali e mândru de transferurile Stelei: "Meme mi-a zis de ăştia doi că s-au integrat extraordinar!"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2016 22:32

Steaua a transferat în această vară cinci fotbaliști: Ovidiu Popescu, Dan Popescu, Vlad Achim, Adnan Aganovici și Bojan Golubovici.

Gigi Becali spune că a vorbit cu Mihai Stoica, directorul sportiv al roș-albaștrilor, iar acesta i-a dat referințe foarte bune despre Achim și Golubovici după terminarea primului cantonament din Slovenia.

"Mi-a spus Meme (n.r. Mihai Stoica) că Achim şi Golubovic s-au integrat extraordinar de bine. Golubovic nu e tehnic, dar ţine excelent de minge şi creează culoare pentru ceilalţi. Şi ceilalţi s-au integrat foarte bine, dar ăştia doi s-au mişcat excelent",a declarat Gigi Becali la Digisport.

"Eu cred că avem un lot suficient de bun pentru a ataca grupele Ligii. De ce să mai luăm un vârf? Îl avem pe Golubovic. Bine, e posibil să mai vină un atacant, însă nu am pus ochii pe nimeni"
Gigi Becali

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (11)
balauru48
balauru48  •  04 Iulie 2016, 23:12

A pus Prodan cel mic neste manele cu salam si guta si baeti sa integralizat imedeat. Bravos!

crotalie
crotalie  •  05 Iulie 2016, 07:35

Echipamentul non-sigla este modern si foarte frumos se potriveste pentru o echipa non-campioana si acum nimeni nu mai poate sa spuna ca suntem fcsbisti si ne-am dat seama imediat. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei!

iacobeusebiu
iacobeusebiu  •  05 Iulie 2016, 08:14
Postat de hector13 pe 05 Iulie 2016, 00:59

Vine perversa Gigi....Sa nu zici ca nu ti-am zis. La sfarsitul lunii vine ciocanul. Daca tu crezi ca asa mergi cu o echipa in cupele europene......

Acesta e anul in care Steaua se va duce ***. La cat de priceput e ji'ling in afaceri (doar se stie ca toate firmele lui prospera ), in loc sa investeasca 2-3 milioane in jucatori (un atacant de careu mai rasarit si un coordonator de joc), va juca tot cu eternele rebuturi popa-prostu,chipiu si nicusor de la alba; si rezultatele vor fi : -necalificarea in Europa (nema bani externi) -in campionat se va zbate printre primele cinci (noroc ca nici celelalte echipe nu sunt interesate de performanta,merg la noroc) -se va ajunge la fundul sacului (daca nu cumva s-a ajuns) si el'ciobandante nu va mai baga bani,pentru ca ii trebuie sa deschida afaceri la fete care acum s-au facut mari, si va trebui sa vanda din jucatori (cei pentru care are oferte), asta insemnand slabirea echipei, care si asa e mediocra...deci, FALIMENTUL e aproape. Doar Steaua (ca si celelalte societati ale lui ***), e condusa de creierul si mintea luminata a imparatului luminii !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează