FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA

Becali este avertizat în privința Stelei din Liga a IV-a: "Vine peste FCSB, va fi prăpăd!"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 16 octombrie 2017 12:30

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a fost impresionat de atmosfera văzută la partida de Liga 4 dintre Academia Rapid și Steaua (1-1) și este de părere că echipa celor de la CSA ar putea ajunge să se lupte cu FCSB pe prima scenă. 

"Sper să se găsească cineva care să ridice mai sus aceste cluburi. Noi, la Botoșani, nu cred că vom avea acei suporteri vreodată. Mă uitam și la cei de la CSA Steaua, în Giulești, și vă spun că echipa asta cu bani investiți, nu mulți, să zicem 3 milioane de euro, vine peste FCSB. 

Asta ar trebui să-i dea de gândit lui Becali. O să fie prăpăd dacă ajunge această echipă în Liga 1", a afirmat oficialul de la Botoșani pentru radio Sport Total FM.

La derby-ul de sâmbătă din Giulești au asistat aproximativ 11.000 de fani, dintre care 1.000 ai Stelei. Echipa Armatei este în prezent pe locul al doilea în clasamentul Ligii 4, la un punct de Rapid, însă cu un meci mai puțin disputat. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
dchldiu
dchldiu  •  16 Octombrie 2017, 21:44
Postat de demolarii pe 16 Octombrie 2017, 16:14

Până în Liga I e drum lung. Dar poate câștiga Cupa României sezonul viitor. Și cu 2-3 meciuri bune in Cupele europene se vând pustii lui Lăcătuș peste consacrații Fcsb....

CSA nu poate juca in cupele europene atata timp cat este echipa "departamentala" (finantata din bani publici). Legea e lege... echipa trebuie organizata dupa principiul "fair-play-ului financiar" ca si echipa profesionista finantata din capital privat.

164609984023475
Costel Ivascu  •  16 Octombrie 2017, 20:19

Tudorel Stoica si altii ca el viseaza cai verzi pe pereti????

cris4co
cris4co  •  16 Octombrie 2017, 20:11

Hai sa fim seriosi...si Steaua si Rapid vor fuziona cu surorile lor când vor ajunge in Liga 1...Gigi Becali va fi in Staf la Steaua iar Rapidul va fi format din toate echipele actuale ”Rapid”.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează