FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA - STEAUA

Becali: "Iată de ce Gloria - Steaua nu poate fi blat"

Articol de , - Publicat miercuri, 09 aprilie 2008 00:00

Gigi Becali explică motivele pentru care, chiar dacă ar încerca, n-ar reuşi să aranjeze meciul de mîine, cu trupa lui Pădureanu

Înaintea unui meci extrem de important pentru lupta la titlul de campioană, Gloria Bistriţa - Steaua, patronul din Ghencea a dezvăluit culisele partidei. Mai mult, Becali a explicat de ce roş-albaştrii nu ar putea aranja întîlnirea de mîine.

Gigi Becali explică motivele pentru care, chiar dacă ar încerca, n-ar reuşi să aranjeze meciul de mîine, cu trupa lui Pădureanu

Înaintea unui meci extrem de important pentru lupta la titlul de campioană, Gloria Bistriţa - Steaua, patronul din Ghencea a dezvăluit culisele partidei. Mai mult, Becali a explicat de ce roş-albaştrii nu ar putea aranja întîlnirea de mîine.

Becali: "Te pot da în primire"
"În fotbalul românesc nu se mai pot face blaturi. Să luăm chiar meciul nostru de la Bistriţa. Să zicem că eu îl sun pe Pădureanu ca să-l aranjăm, da? Nu voi putea blătui din două motive. Unu: Gloria va zice «da», dar va zice «da» şi primelor de la CFR, va juca pe bune şi, dacă va pierde, îmi va cere banii pentru blat, iar eu nu sînt prostul nimănui. Şi doi: pentru că jucătorii şi cei de acolo te pot da în primire", a spus Becali.

Pădureanu: "Eu nu-l dau în primire"
Şeful Gloriei a comentat ieri amuzat afirmaţiile lui Becali. "Îl anunţ pe domnul Becali că poate să îmi propună în orice moment să facem blat şi nu o să-l dau în vileag. Eu sînt om de onoare. Atîta doar că eu nu o să accept. De ce? Pentru că nu vreau", a replicat Pădureanu, care a adăugat: "Cine va lua campionatul? He-he-he!, e greu, foarte greu de spus. Va fi o luptă dură".

"Dacă vom cîştiga la Bistriţa, vom fi campioni, dar va fi greu fiindcă Pădureanu va juca pentru prietenul lui Mureşan"
Gigi Becali

"Da, Mureşan e prietenul meu, la fel cum sînt toţi conducătorii. Mai multe nu spun pentru că nu vreau duşmani, dar şi pentru că orice declaraţie poate să coste mult"
Jean Pădureanu

Doi ani de coşmar
Ultimele două deplasări ale Stelei pe terenul Bistriţei au însemnat adevărate dezastre. În 2006, roş-albaştrii au pierdut cu 1-0, iar la final Iacob şi Rădoi s-au tăiat în geamurile de la stadion, pe care le-au spart cu pumnii de nervi, acea înfrîngere fiind la un pas să o coste pe Steaua titlul. Apoi, acum un an, partida de la Bistriţa a însemnat ultimul joc din Liga I în care MM a fost managerul Stelei, dar şi ultima înfrîngere a roş-albaştrilor din campionat, ultimele 8 etape însemnînd doar succese.

Gigi a făcut un blat la Bistriţa
Patronul Stelei a recunoscut că a existat un meci strategic la Bistriţa. S-a întîmplat în septembrie 2000, cînd Steaua şi Gloria au terminat la egalitate 1-1. În acel joc, Vlădoiu a simţit "blatul" şi a fost schimbat tocmai pentru că a refuzat să joace la trecerea timpului, el fiind singurul care încerca să marcheze. La finalul acelui sezon, Steaua a cîştigat titlul de campioană, antrenor fiind Victor Piţurcă.

A insinuat că Dinamo a cedat fără luptă
O acuzaţie subtilă, dar extrem de gravă, a făcut Gigi Becali în timpul emisiunii Fanatik Show, de la Telesport. "Acum, lui Borcea îi pare rău că n-a bătut-o pe CFR, ar fi fost la 4 puncte de clujeni şi ar fi avut şanse mari la locul 2. Dar ce să-i faci, dacă au făcut prostii..., dacă au făcut ce au făcut, că era gata-gata să mă scap şi spun ce au făcut ei în meciul cu CFR, acum să stea să regrete. Lui Borcea îi ardea de întîlniri la cafele cu Mureşan înainte de meci, în loc să-şi mobilizeze jucătorii", a spus Becali. Dinamo a pierdut acum două etape meciul cu CFR, scor 1-2.

MM: "Steaua nu va pierde ce a recuperat"
Fostul manager din Ghencea, Mihai Stoica, a comentat şansele Stelei la titlul de campioană. "Am fost convins că Steaua va reveni şi atunci cînd erau 8 puncte diferenţă. Eram convins de valoarea Stelei, dar ştiam că i-au revenit doi jucători foarte importanţi, Ghionea şi Rădoi. Oricum, mai sînt sigur de ceva şi anume că Steaua nu va pierde ce a recuperat şi va cîştiga sigur titlul", a spus MM.

Badea suspendat

Atacantul Stelei a fost suspendat ieri de Comisia de Disciplină pentru următoarele două runde, dar şi amendat cu 25 de milioane de lei vechi. Decizia s-a luat pe baza probei video, Badea lovindu-şi un adversar cu cotul în meciul cu Dacia Mioveni

"Puţine echipe au luat puncte în meciurile din deplasare cu Gloria Bistriţa, numai că noi nu ne permitem paşi greşiţi şi sper să nici nu-i facem tocmai acum"
Adrian Neaga

"Nu avem amintiri plăcute din deplasările de la Bistriţa. Sper ca acest meci să şteargă impresia ultimelor două partide jucate acolo"
Sorin Ghionea

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (59)
 •  10 Aprilie 2008, 01:21

Vedetele lui Chelsea surprinse in clubul londonez de noapte Funky Buddha dupa meciul cu Fener. Detalii si foto pe g l o b a l s o u n d. ro

 •  09 Aprilie 2008, 17:54

Intra si tu pe cel mai mare HUB de FIFA 07 & 08 din Romania! Baga adresa asta la Odc-ul, rmdc++-ul sau StrongDc-ul tau: dchub://fifa-camp08.no-ip.biz:411 dchub://fifa-camp08.no-ip.biz:411 dchub://fifa-camp08.no-ip.biz:411 Singura Comunitate de jucatori de FIFA online din tara!

 •  09 Aprilie 2008, 16:28

Asta ii Liga lu' Becali, si bolovanul termina pe doi? Sa il intrebe cineva pe Gigi cine ia campionatul la anul, ca stie. Bah BENGA tu vorbesti de Primera Division? Ca media de jumatate de gol pe meci din Liga oitelor nu garanteaza spectacol. Sau poate pentru tine da.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează