FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali, ironizat după ce a anunțat că i-ar plăcea să preia Petrolul: "Am văzut că dărîmă statuia lui Caragiale ca să îi facă lui una" :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 septembrie 2015 18:17

Gigi Becali a anunțat ieri că, dacă va pleca de la Steaua, i-ar plăcea să investească la Petrolul.

Valeriu Răchită, fost antrenor la Petrolul, a vorbit despre posibilitatea ca Becali să preia echipa și l-a ironizat pe finanțatorul Stelei.

"Azi am văzut că îi dărîmă statuia lui I.L. Caragiale de pe Aleea Castanilor pentru a-i face statuie lui Becali :).

Nu cred că este așa iubit la Ploiești și nu cred că poate prelua Petrolul. Nu ar fi zeu așa cum zice el. Aici este o stare de spirit. În plus, echipa e în insolvență și nu poate juca în cupele europene.

Becali ar trebui să aștepte să iasă «Shakira» (n.r. porecla lui Cristi Borcea) de la Poarta Albă și să investească amîndoi la Dinamo. Sînt rude și așa i se îndeplinește visul lui Borcea de a juca în Champions League", a spus Răchită la DigiSport.

"Cel mai mult mi-ar plăcea să iau Petrolul. E aproape de București, 15.000 de fani la fiecare meci. Acolo aș fi zeu și iau campionatul în fiecare an. Oriunde mă duc, vine și Mirel Rădoi și voi fi conducător" Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (43)
zizu
zizu  •  03 Septembrie 2015, 09:06

megalomania acestui ....incalificabil personaj e deja....suparatoare ochilor si urechilor! dar chiar caragiale? sa fim seriosi ....asta nici in locul lui bula nu ar fi ok......bula e mult mai destept! locul lui e langa ala cu lucala sau cu....eu nu stiu de astea

andyandrei2015
andyandrei2015  •  03 Septembrie 2015, 01:19

asa e

avetinevoiedegramatica
avetinevoiedegramatica  •  02 Septembrie 2015, 21:32
Postat de de.talie.mondiala pe 02 Septembrie 2015, 21:09

va dipsarea FC Voluntari si va juca cu FCSB in Pipera care este cartieri al orasului Voluntari zona metropolitana a regiunii viitoare Bucuresti. numele va fi tot FCSB - FC STARS BUCURESTI !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează