FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali l-a luat tare pe Alibec: "Ești nebun? Cum să te joci 6 ore? Îți acaparează mintea" » Cum vor cluburile din străinătate să-l dea pe brazdă pe Denis

Articol de GSP - Publicat joi, 19 octombrie 2017 12:31

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit din nou astăzi despre situația lui Denis Alibec, 25 de ani, exclus din lot de Nicolae Dică, după meciul cu FC Voluntari, 0-0.

"Eu vorbesc cu Alibec. I-am zis că nu depinde de mine când revine în lot și să asculte Dică. Să facă tot ce zice el. I-am zis «Ești nebun? Te joci 6-7 ore pe zi la calculator. Îți acaparează mintea. Să nu te mai joci». I-am zis să arunce calculatorul. Îi dau eu 5.000 de euro pe el. A început să râdă și a zis «Îți promit că nu mă mai joc. Dacă tot specialiștii spun că îmi face rău, nu mă mai joc. Îți dau cuvântul meu»", a spus Becali la Pro X.

Finanțatorul stelist a vorbit și despre un posibil transfer al lui Alibec în Anglia, spunând că atacantul va juca la meciul retur cu Hapoel Beer Sheva, de pe 2 noiembrie, meci la care vor veni mai mulți scouteri.

"Alibec știe de oferte. I-am zis că nu știu când va juca, dar o să fie la meciul cu Beer Sheva. Atunci o să vină mai mulți scouteri la meci. Pe 9 noiembrie o să am ofertă de 10 milioane de lire sterline pentru el. Sunt două cluburi din Anglia care-l vor și unul din Portugalia. E o ofertă de 8 milioane de euro și una de 11 milioane de euro.

Dar nu acceptă nimeni oferta de 8 milioane. Știu și cluburile din străinătate că se joacă pe calculator, dar se bazează pe faptul că la ei nu se poate. Se gândesc că nu se mai joacă nimeni când ai un salariu de câteva milioane", a adăugat patronul FCSB.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
1299651946764216
Marian Sauciuc  •  19 Octombrie 2017, 20:40

ALO NU MAI UMBLATI CU ASA POVESTI ,STEAUA NU ARE PEDAGOGI NU ARE O STRATEGIE DE REFACERE SI O DISCIPLINA APLICATA SPORTIVILOR FARA BARBI SI JOCURI ,SUETE SI DESFRAURI CU NOPTI PERDUTE IN BARURI .DICA NU POATE GESTIONA SITUATIA....

838709846256687
Florin Caranfilov  •  19 Octombrie 2017, 20:21

***,cine ii da atitia bani pe expiratul asta doua milioane pe la bulgari, minte ca si cu Stanciu, prapaditul ala un milion e prea mult.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vlad.dracul
vlad.dracul  •  19 Octombrie 2017, 17:54

Chiar mă întrebam când o să înceapă discuţia pe subiectul ăsta. Aci tre' să-l apăr pe Alibec, nu contează că se joacă pe computer, nu prea are legătură cu lipsa de randamnet pe terenul de fotbal. Sigur, ce-i prea mult strică, dar asta-i altă discuţie.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează