FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali, mesaj tranșant pentru Dan Petrescu: "Eu nu angajez stăpâni, ci angajați. Asta vreau de la un antrenor"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 11 mai 2017 21:18

George Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a comentat posibilitatea ca Dan Petrescu să devină antrenorul echipei în vară, în cazul în care Laurențiu Reghecampf va părăsi gruparea roș-albastră. 

" Dan Petrescu nu cred că vine. Voi știți cum e la Steaua. Eu nu-mi angajez stăpâni, eu iau angajați. Dacă vine și îmi spune: «Băi, Gigi, vezi-ţi de treaba ta, eu răspund», atunci, eu îi zic: «Te las șase luni, facem o convenție, dacă după șase luni nu ești pe primul loc la șase puncte de al doilea, atunci cade convenția».

Eu sunt băiat deștept. Eu vreau un antrenor care să-mi garanteze și să răspundă de rezultate. Atâta timp cât ei iau banii și nu răspund de rezultate și sunt pe locul 15, nu e bine. Dacă nu răspunzi de rezultate, e clar că mă bag eu", a spus Gigi Becali, la TV Digi Sport.

Citește și: Gigi Becali taxează posibilul mesaj războinic al lui Reghecampf: "Eu sunt proprietar. Lăsați luptele, jucați fotbal!" » Finanțatorul, sigur de titlu: "Îi spulberăm!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
1621414144804093
George Dobrescu  •  12 Mai 2017, 12:14

Mentalitate de tarlicar arhaic , Intamplator sau nu cat a fost departe de echipa sa castigat campionatul a revenit iar probleme In extremis sumudica le a mai castigat un campionat apoi stapanul a reanceput sa isi dea singur suturii in fund ca de este stapan si priceput N UESTE EL VINOVAT CI CEL CARE II ACCEPTA MIZERILE Reghe este deja pe faras si nevoit sa plece la camile terminat pentru liga 1 Dar are banii oare isi va da seama cat il costa profesional faptul ca a acceptat sa fie umilit zilnic de priceputul om de afaceri

john_milne
john_milne  •  12 Mai 2017, 08:42

Curaj, onoare, fair-play! Uniti spre revenirea in Liga 1. Au mai ramas 5,4,3,2,1 ani! POWER!!!

gigelos
gigelos  •  12 Mai 2017, 08:24

MESAJ pentru Dan Petrescu .. ca si cum a venit Dan Petrescu sa se milogeasca la usa la el .. incredibil ce nesimtit e kutzovlahul asta

Vezi toate comentariile (9)
Comentează