FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 3-1

Becali n-a suportat umilința: "Nu m-am mai uitat la meci, am dat pe film" » Face curațenie: "Dau afară 5 jucători!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2016 22:40

Steaua a piedut deplasarea de pe Național Arena, împotriva lui Dinamo, scor 3-1, iar patronul Stelei a răbufnit imediat după fluierul de final al lui Hațegan. 

"Facem curățenie de 4-5 jucători și aducem alții. Am niște jucători în minte, dar nu pot să vă spun acum. Toți sunt din campionat.

După al doilea gol nici nu m-am mai uitat. Am dat la film. Nici pe primul nu l-am văzut. Mă uitam la galeria lui Dinamo.

Important era ca atunci când ai 1-0 să gestionezi jocul. Dacă ești echipă valoroasă pasezi, îi înnebunești, îi obosești, le mai dai 4.

Tamaș dădea tare-n față. Bourceanu la fel. Păi cum să bați? Asta e valoarea lor", a declarat patronul Stelei după meci, la TV Sport.ro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (118)
guyencea
guyencea  •  01 Decembrie 2016, 17:32

;;După al doilea gol nici nu m-am mai uitat. Am dat la film. Nici pe primul nu l-am văzut. Mă uitam la galeria lui Dinamo!! CE COMPLIMENT MAI MARE SA EXISTE PENTRU PCH DECAT ASTA!!? Gigi se uita ca la icoana la suporterii lui Dinamo! Nici nu a vazut golul....hehe.....

conasu_boeru
conasu_boeru  •  01 Decembrie 2016, 16:48

În loc să dai afară pe ...” pic și poc”, tu marele specialist mai arunci afară niste fotbaliști care în momentul aducerii erau foarte buni la echipele lor asa cum s-a intamplat si cu Tade, Guillerme, Alcenat și alții !!!! Păi dacă nu era Tamaș aseară mai luați trei !!!!

10206056252507072
Gherhard Robert  •  01 Decembrie 2016, 15:10

S a uitat la un film turcesc!!!!incultul care a fost parlamentar si a scris carti in puscarie!!!e cel mai scarbos om pe care il are tara asta..cum apare cate un dosarel cum se duce prin sate cu televiziunea dupa el si da vani la oameni ..vezi doamne el are o inoma de aur..bani pe care tot de la saraci ia luat..aia cre nu aveau bani sa se judece cu statul pt terenuri..le dadea gigi 7 8 mii pe teren se judeca el castiga si isi facea 7 8 sute de mii pe teren....*** om..nul caracter..si ..mai are si fani in romania..e strigator la cer..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (118)
Comentează