FOTBAL  »  Superliga  »  TITLU LA TAS

Becali nu înțelege supărarea lui Hagi: "Am făcut ceva anormal? În fotbal e război"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iulie 2017 21:39

Gigi Becali susține că nu înțelege supărarea lui Gheorghe Hagi după demersul FCSB-ului pentru a câștiga titlul la TAS și singurul moment în care a luat în calcul renunțarea la proces a fost când l-a rugat familia să facă acest lucru.

"Gică trebuie să înțeleagă un lucru: la fotbal e război și la război asta se întâmplă. Nu trebuie să includem relația noastră niciodată. Cred că în un an sau doi mă va ierta. Ce am făcut imoral sau ilegal? Am făcut ceva anormal? FCSB a cerut o judecată. 

M-am certat o dată cu el, am fost vinovat, da nu o să mai cert niciodată cu el. Eu nu-i întorc niciodată niciun cuvânt, dar la fotbal va fi război. M-am gândit să renunț la proces, când m-au rugat nevasta și familia. 

M-am întâlnit azi cu Iftime de la Botoșani și mi-a zis că, dacă o să câștig la TAS, o să-i fac un mare bine lui Hagi", a spus Gigi Becali la TV Digi Sport. 

Citește și:

» Hagi a dat startul ironiilor la adresa celor de la FCSB: "Steaua nu cred că făcea asta, doar FCSB! Vor să mă fure" » Ce spune despre refuzul lui Nedelcu de a merge la roș-albaștri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  08 Iulie 2017, 14:29

Ce sa inteleaga un individ ca el? Acest fariseu nu a auzit in viata lui de gratitudine. Hagi l-a introdus in anturajul nationalei, Hagi l-a nasit, Hagi l-a imprumutat cu un purcoi de bani pentru a demara bisnitareala lui cu blugi, Hagi l-a ajutat sa obtina regim semideschis cand era in bine meritata detentie etc. Si el? Vorbeste de razboi la fotbal! Si incearca sa-i fure rezultatele muncii binefacatorului sau, mirandu-se ca ala la poarta noua, cand i-a stat atat de bine la cea alba. Oricum, Hagi are o mare vina pentru ca s-a inhaitat cu acest individ. Spune-mi cu cine te inhaitezi...

florar
florar  •  08 Iulie 2017, 12:49
Postat de zizu pe 08 Iulie 2017, 11:17

asta e nesimtit total! nu stie nici de dumnezeu nici de buna crestere! probabil nici de cele 10 porunci nu are habar!

Buna crestere se vede prin apartanenta la cooperativa,prin umplerea porbagajelor arbitrilor cu baterii de vin,prin singurul blat dovedit in Romania dar nesanctionat,prin jucatori prinsi cu petarde pe teren,prin agresarea echipelor adverse...

andrei.f
andrei.f  •  08 Iulie 2017, 12:34

Evident că Hagi e cătrănit, ştie foarte bine că adevărata campioană e FCSB şi la TAS se va vedea acest lucru. La TAS nu ţine cu şmecheriile miticilor de pe malu Dâmboviţei, acolo, legea e lege !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează