FOTBAL  »  Superliga  »  SUPORTERI

Becali nu-şi face probleme în privinţa suporterilor: "Fanii mei nu ştiu de Steaua 1986"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 26 ianuarie 2017 19:50

 Gigi Becali consideră că schimbarea numelui echipei nu va influenţa prezenţa fanilor la meciuri şi susţine că suporterii săi au între 20 şi 25 de ani.

"Pe suporteri nu îi interesează, dacă echipa va avea rezultate. E adevărat, nucleul dur, Peluza Sud, nu va veni la meciuri. Dar părerea mea e că Peluza Nord încet-încet va reveni la meciuri.

Fanii pe care îi am eu sunt cei de 20-25 de ani, ei nu ştiu de Steaua 1986, pentru că nu erau născuţi. Ei s-au născut şi au văzut Steaua asta, Steaua lui Becali. De aceea, cred că nu am nimic de pierdut", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

În această seară, patronul Stelei a anunţat că, de la 1 iunie, echipa lui se va numi Fotbal Club Sport Bucureşti şi că în acest sens a trimis deja o cerere către Registrul Comerţului.

"Ea se numeşte Sport Bucureşti, dar va rămâne mereu Steaua. Am făcut o cerere la Registrul Comerţului şi am spus că din iunie vrem să schimbăm numele în Sport Bucureşti" Gigi Becali, la TV Digi Sport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
danutzberceni
danutzberceni  •  27 Ianuarie 2017, 14:30

Ciobanul asta crede ca totul pe lumea asta a inceput cu el. Ok, inteleg ca se bazeaza pe generatia asta, in mare majoritate inculta, dar sa spui ca nu a auzit de performantele din anii '80 trebuie sa-i desconsideri rau de tot.

real09
real09  •  27 Ianuarie 2017, 10:11

Suporterii tai nu stiu decat de lapte, iaurt si "doar Dinamo Bucuresti" ce treaba au ei cu Steaua. Ce poate debita o ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paulg40
paulg40  •  27 Ianuarie 2017, 08:33

Este de ajuns ca stii tu Nea Gigi!In loc sa te aliezi cu sportivii si Armata care a nascut Steaua ai ajuns fara identitate.Degeaba cumperi jucatori daca nu ai copii sa-i cresti.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează