FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali, ofertă în direct la TV pentru jucătorul rivalei: "Dau acum 2 milioane pe el" » Anunță 5 transferuri: "Azi vine fundașul"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 august 2017 14:05

După calificarea FCSB în play-off-ul Champions League, unde se va duela cu Sporting Lisabona, Gigi Becali a anunțat transferuri importante la echipa roș-albastră.

Patronul stelist a declarat că va transfera 5 jucători, că un fundaș central va veni astăzi și a făcut o ofertă de 2 milioane de euro pentru Alexandru Băluță, mijlocașul ofensiv de 23 de ani al celor de la CSU Craiova.

"Vom întări echipa. Vor veni 4-5 jucători. Fundaşul central vine azi și cred că se rezolvă azi. Ceilalţi jucători nu vi-i pot spune. Nici nu îi știu. Dar trebuie să întăresc echipa. Ne trebuie un mijlocaș central, de creație, pentru că avem nevoie de jucător de creație.

Îl vreau pe Băluță, dar nu dau 3 milioane de euro pe el. Nu cred că merită acum. Dar 2 milioane de euro dau imediat. Transmit acum oferta. Începe hegemonia Stelei. Nimeni nu mai suflă în fața Stelei de acum înainte", a spus Becali la conferința de presă, potrivit TV Digi Sport.

Citește și: Atac devastator! Becali râde de Dinamo după tragerea la sorți din UCL: "Bine că s-a înființat în 1948! Continuă bucuria noastră"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (49)
xavi-
xavi-  •  06 August 2017, 09:50
Postat de kwd2015 pe 04 August 2017, 15:59

Baluta e peste messi, ronaldo si neymar. Si astia toti la un loc, nu fac cat jucatorul clonei psd. Cei trei suporteri clonati, eugen, ovidiu si inca un prost, nu doresc sa se vanda balanuta ala sun 200 milioane euro. Ei se pricep... doar tin de o viata cu o echipa facuta acum 5 ani.

Probleme cu strugurii?:))))

montgomerry
montgomerry  •  04 August 2017, 20:49

Un cioban ramane tot cioban.

915130541905898
Gabi Simon  •  04 August 2017, 19:00

Tocmai ce a anuntat presedintele M.Popescu pe Digi ca Steaua are interzis la jucatorii craioveni si ca vor mei veni 2-3 jucatori buni Acestora din gruparea Steaua le-a propus sa mearga sa i-a jucatori de la Pitesti sau Videle Acum lasind ironiile la o parte e si normal ca oltenii sa puna interzis la jucatori de a merge la un club rival,nu poti intari echipa care e in comcurenta cu tine si apoi ***,stiti dv cine

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează