FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali pregătește marea lovitură! L-ar fi trimis pe MM să negocieze cu un antrenor de top

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 mai 2017 16:47

Laurențiu Reghecampf va pleca la finalul acestui sezon de la FCSB, fiind dorit în țările arabe.

Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, a început deja căutările unui nou antrenor. Acesta ar fi discutat deja cu Dan Petrescu, alături de care a câștigat titlul cu Unirea Urizceni, în 2009, și i-ar fi propus să vină la echipa roș-albastră.

Petrescu este sub contract cu Al Nasr, din Emiratele Arabe Unite, dar ar fi tentat să vină la FCSB pentru a antrena echipa în cupele europene, potrivit TV Dolce Sport.

Petrescu are o relație bună cu Gigi Becali, dar ar vrea ca, dacă va accepta oferta, acesta să fie mai temperat în declarațiile pe care le face presei, conform sursei citate. 

Dan Petrescu, 49 de ani, a mai antrenat la Sportul, Rapid, Wisla, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al-Arabi, ASA Târgu Mureș și Jiangsu Suning. La Al Nasr este din octombrie 2016. A câștigat campionatul cu Unirea Urziceni, Cupa României cu ASA Tg. Mureș și Cupa Chinei cu Jiangsu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
109813832928368
Take Take  •  11 Mai 2017, 03:03
Postat de poison pe 10 Mai 2017, 18:36

Fara "antrenamentele" neamtului Neubert, echipa ilegala FC FCSB SA nu va face mare branza in Liga 1, iar in europa Dumnezeu cu mila!

Daca nu era echipa asta, fotbalul romanesc era jos de tot acuma. De bine de rau, a facut coeficienti sa avem champions league iar + mai multe locuri in uefa, a adus spectatori pe stadioane, a cumparat jucatori din romania pe bani multi, a platit salarii foarte bune, a adus o imagine bune Romaniei in Europa, a vandut jucatori afara pe pret bun si a crescut nivelul ligii 1. Hai sa vedem cine mai face asa daca dispare. Nu zic ca-i imposibil, doar foarte improbabil sa apara altcineva. Nu zic ca Becali nu-i ***, dar nimeni nu a bagat bani ca el in fotbalul romanesc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  10 Mai 2017, 21:01

*** nu vor antrena niciodata fcsb-ul lui becali...!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1157186534324299
Mircea Stefan  •  10 Mai 2017, 20:26

Sigur cu MM ,Steaua rateaza iarasi titlul la anul viitor.Nu stiu cum Becali isi permite sa piarda banii lui cu sustinerea lui MM???

Vezi toate comentariile (32)
Comentează