FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali se judecă din nou cu CSA » Patronul roș-albaștrilor a fost azi la Tribunal: "Armata nu vrea ca echipa să se numească Steaua! Foștii președinți au jumulit clubul"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 aprilie 2016 09:48

Gigi Becali, patronul Stelei, a fost prezent astăzi la Tribunalul București pentru procesul pe care îl are cu Armata privind marca "Steaua".

Clubul Sportiv al Armatei cere Instanței să se constate că este unic propietar al mărcii Steaua.

"Pierdem timpul tuturor. Facem procese degeaba. Acum, cei din Armată vor ca echipa să nu se mai numească Steaua, dar asta nu se poate întâmpla. Să zicem prin absurd că nu mai există Steaua, ce se întâmplă? Nu va mai exista nicio echipă românească în cupele europene, pentru că dispare coeficientul. Ei nu vor echipă românească în Champions League, ei vor dușmănii și răutăți.

Ei zic că am adus prejudiciu, dar o să arat niște acte și se va vedea că eu am adus câștiguri. Echipele care au câștigat campionatul începând cu 2003 sunt ori în Liga a 2-a, ori în insolvență, ori s-au desființat. Doar Steaua are rezultate.

Avocatul lor a zis în «motivul» pentru care m-a dat în judecată că Becali, infractorul și pușcăriașul, a adus prejudiciu și nu vor să își mai asocieze numele cu mine. Păi, eu am adus 200 de milioane de euro în țara românească, bani din Europa. Să arate cum am distrus eu echipa. Ei îmi arată o poză cu toți președinții echipei și spun că ei au făcut rezultate, dar ei au jumulit echipa. Eu am venit, am plătit datoriile și am dus-o în cupele europene", a declarat Gigi Becali.

Steaua = 57 de milioane de euro

ÎCCJ a decis în decembrie 2014 că Becali a pierdut marca Steaua, decizia fiind definitivă. Potrivit evaluării cerute de MApN și publicate în februarie, brandul Steaua ar valora  57 de milioane de euro! Ministerul mai anunța că va avea loc o licitație pentru marcă și că trebuie să se stabilescă prejudiciul produs de clubul lui Gigi Becali în intervalul 2004-2015.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (88)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  27 Aprilie 2016, 19:23

Dar pune-i FC Pipera sau FC Athos, ca tot bati cararile pe la aia pe acolo si termina circul , ca steaua nu ai cum sa o pui , fii convins !!

zizu
zizu  •  27 Aprilie 2016, 19:15
Postat de Petre Radulescu pe 27 Aprilie 2016, 16:28

Stii ce nu intelegi tu ma hotcocoa? Nu intelegi ca fara banii lui Gigi vom fi ca amaratii de *** sau ca *** de la dinamu. Nu intelegi ca banul este cel mai important jucator si ca fara bani nimeni nu vine sa joace la tine. Schimba programul daca nu-ti convine ce spune Gigi. P.S. Si inca ceva. Din ultimele 3 campionate castigate, doar in cel de-al doilea campionat a absentat in totalitate. La primul a participat in proportie de 95% ( a fost arestat inaintea ultimei etape), iar la cel de-al treilea a a fost eliberat cu vreo 7-8 etape inainte de final. Asa ca prostia pe care ai debitat-o, cum ca atunci cand a fost arestat echipa juca mai bine, doar tu si alti trogloditi ca si tine o puteti sustine.

apropo ...ne mai lasi? postezi cu 10 nik....ai macar bunul simt si mai schimba pc ul..

zizu
zizu  •  27 Aprilie 2016, 19:13
Postat de Petre Radulescu pe 27 Aprilie 2016, 17:35

Moldovene, mai ai ma frati pe acasa?????

are...stiu eu sigur...pe unu il cheama petre radulescu...

Vezi toate comentariile (88)
Comentează
Close