FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

“Belgia m-a ajutat”

Articol de , - Publicat miercuri, 11 iunie 2008 00:00

Bölöni explică de ce a ales s-o preia pe Standard Liege în detrimentul Rapidului.

Ladislau Bölöni a fost pre­zen­tat oficial de Standard Liege în cadrul unei conferinţe de presă. Fostul selecţioner a semnat cu campioana Belgiei un contract pe un an de zile, înlocuindu-l pe Michel Preud’homme, cel care a cucerit primul titlu cu Standard după 25 de ani. Fostul mare portar belgian a ales s-o pregătească în sezonul următor pe KAA Gent.

Imediat după numirea în func­ţi­a, Bölöni a explicat de ce a accep­tat oferta belgienilor: “După un an pe­trecut în Emirate, am simţit ne­vo­ia să revin în Europa. Am făcut per­formanţă şi acolo, însă mi-a ajuns. E adevărat că am avut tratative şi cu Rapid, dar lucrurile s-au mişcat mai repede cu cei de la Standard, negocierile du­rînd doar 10 zile. Am ales să vin aici pentru că Belgia este ţara care mi-a deschis uşa spre Vest după ce am plecat din România comunistă”.

În urmă cu 20 de ani Bölöni a jucat pentru Racing Jet Bruxelles, fiind printre puţinii jucători români care au evoluat în străinătate înain­te de ‘89.

1 milion de euro pe sezon va cîştiga Bölöni la Standard Liege

Declaraţia zilei: Fathi Taher, acţionar Rapid

“Am spus-o şi o repet: nu-l regret nici o secundă pe Bölöni. Consider că am adus la Rapid un antrenor cel puţin la fel de mare, pe Jose Peseiro”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (21)
 •  11 Iunie 2008, 14:29

cei care stiu franceza recomand sa cititi: http://www.standard.be/fr/n_nouvelle.php?id=10065 ...in lumea buna totul se negociaza...deci, fratilor mai incet cu critica despre Boloni, mai bine analizati comportamentul lui Copos si Taher....

 •  11 Iunie 2008, 13:58

boloni a facut f bine ca nu a venit in rom. unde fotbalul este corupt si unde patronii de cluburi isi spala banii murdari,unde se cearta ca la usa cortului doar in fata camerelor tv dupa care fac afaceri ,isi dau jucatorii unii la altii si unde mai pui si comentariul lui boloni la adr rom. nu credeti ca a avut dreptate???eu unul cred ca DA!!!!!

 •  11 Iunie 2008, 12:56

pentru cei care injura si judeca fara noima!fiecare face ce vrea si poate avea pareri personale!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează