FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PARTIZAN, MIERCURI, 21:30, GSP.RO ŞI PROTV

Belodedici a vorbit în presa sîrbă despre problemele pe care le au roș-albaștrii: "Apărarea Stelei e o glumă!"

Articol de - Publicat duminica, 26 iulie 2015 00:00

Deși crede că șansele sînt egale, Miodrag consideră că defensiva o poate costa calificarea pe campioana României

Steliștii s-au văzut "trădați" înaintea duelurilor cu Partizan de o fostă glorie din Ghencea. Miodrag Belodedici a vorbit pentru publicația "Novosti" despre Steaua, arătînd care sînt punctele slabe ale campioanei din Liga 1. Belo a spus despre Rădoi că "nu are experiență ca tehnician. A fost numit principal pentru că Gigi Becali i-a botezat copiii. El nu are dreptul să antreneze. Inițial, oamenii din fotbal s-au revoltat, dar apoi n-a mai zis nimeni nimic".

Sfaturile lui Belo către Partizan

  • "Apărarea e punctul slab al Stelei. Tamaș a fost dat afară pentru că a întîrziat la antrenament și pentru că a repetat greșelile din trecut, iar Varela are probleme de sănătate. Papp, cel care l-a înlocuit pe Tamaș, a fost cel mai slab cu Trencin, e un stoper foarte lent și greoi. Așadar, defensiva românilor este o glumă în acest moment"
  • "Cei mai periculoși jucători sînt Chipciu și Stanciu. Primul e cel mai bun, dar acum nu traversează o formă prea bună. Nicușor e la primul său sezon ca titular, iar cu cei de la Trencin a arătat că e într-o dispoziție bună de joc"
  • "Steaua nu are nici o problemă cu banii, chiar dacă am văzut că se vorbește despre asta. Echipa are stabilitate financiară, iar Becali e un om cu bani"
  • "Chiar dacă au plecat mulți fotbaliști în această vară, roș-albaștrii rămîn la fel de puternici. Au reușit să aducă în locul celor transferați jucători la fel de valoroși"
  • "Cred că șansele sînt egale și spun asta pentru că Steaua are o experiență europeană superioară. Partizan pare mai puternică, va juca și cu niște fani superbi în tribune. Asta echilibrează balanța"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
sakamoto
sakamoto  •  26 Iulie 2015, 17:04

In timp ce Cornel Dinu bate cimpii, Belodedici da dovada ca este un om cerebral si cu bun simt.

60old
60old  •  26 Iulie 2015, 15:43
Postat de 60old pe 26 Iulie 2015, 15:38

***

60old
60old  •  26 Iulie 2015, 15:38
Postat de agiler pe 26 Iulie 2015, 15:04

Daca Steaua e o gluma inseamna ca Rapidul e o gluma macabra.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează