FOTBAL  »  Superliga  »  SE CLATINĂ SCAUNUL?

Bergodi şi Oli pun presiune pe Lăcătuş

Articol de - Publicat marti, 26 februarie 2008 00:00

Italianul va fi duminică seara în Ghencea, la meciul Steaua - CFR, iar Olăroiu este pe făraş la Al Hilal


Scaunul lui Lăcătuş se clatină după primul meci al sezonului. O înfrîngere cu CFR Cluj, în etapa următoare, i-ar fi fatală simbolului din Ghencea. Deja, "Fiara" a fost pus ieri sub o mare presiune din partea a doi antrenori care ar putea ajunge pe banca roş-albaştrilor.

1. Bergodi vine în Ghencea
Primul nume care îi dă frisoane lui Lăcătuş e Cristiano Bergodi. Fostul tehnician al CFR-ului şi al Rapidului este unul dintre preferaţii lui Gigi Becali, dar şi unul dintre antrenorii care ar accepta în orice moment o ofertă din partea roş-albaştrilor. În plus, Bergodi va veni duminică seara în Ghencea pentru a vedea live meciul Steaua - CFR! Deşi el şi-a făcut un obicei din a urmări partide din Liga I, prezenţa la un meci al roş-albaştrilor de pe teren propriu va fi o premieră.

2. Olăroiu e aproape liber
Al doilea antrenor care e pe lista posibililor înlocuitori ai lui Lăcătuş e Cosmin Olăroiu. El e, de fapt, prima soluţie la care Gigi Becali ar apela în orice moment, numai că, pînă acum, patronul Stelei s-a lovit de contractul tehnicianului cu Al Hilal. Între timp însă, situaţia s-a schimbat radical. Olăroiu a intrat în dizgraţia şeicului echipei după ultima etapă, în care Al Hilal a pierdut neaşteptat două puncte, şi e la un pas de a fi dat afară. Chiar dacă va rezista în funcţie, Oli nu-şi va mai prelungi angajamentul cu arabii şi va deveni liber de contract la vară.

"Lăcătuş nu va pleca de la echipă, chiar dacă vom pierde cu CFR. Indiferent ce se întîmplă, el rămîne pînă la final. Atunci vom trage linie în cazul lui"
Gigi Becali

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (17)
 •  26 Februarie 2008, 18:51

Decat Oli mai bine sa joace fara antrenor..Oli e calaul Stelei,el le-a implementat acest joc pasiv lipsit de orice fantezie si eficienta din care iata ca nu mai pot sa iasa.Poate cu strainii astia adusi acum

 •  26 Februarie 2008, 17:00

un mare jucator nu e intotdeauna un mare antrenor! sa vina Protasov sau Oli

 •  26 Februarie 2008, 13:18

mortii vostri de hiene, stati draqu unde sunteti!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează