FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Berlusconi, ca Becali » Porumboiu a povestit un episod incredibil: "Am stat chiar în fața lui și am auzit tot"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 15:27

Adrian Porumboiu a povestit un episod la care a asistat involuntar, pe când era observator al unui meci dintre Milan și Barcelona. A oferit exemplul lui Silvio Berlusconi, care a procedat precum Gigi Becali, chiar dacă antrenor era Carlo Ancelotti.  

"Am fost observator la un Milan - Barcelona şi am stat chiar în faţa lui Berlusconi, pe rândul din faţă. Era Ancelotti antrenor, iar la pauză, Berlusconi i-a zis lui Adriano Galliani schimbările.

Nici nu trebuia să ştii vreo limbă străină ca să înţelegi ce se întâmplă. Era foarte clar. Doar îţi trebuiau urechi să auzi. A fost exact cum a spus Berlusconi. Dar nimeni nu a zis apoi ce a făcut patronul.

Totul se făcea cu discreţie. Păi, dacă a doua zi spunea că el a făcut treaba asta, Ancelotti nu mai era niciodată atât de mare. Nu-l mai lua niciodată Real Madrid. Şi Perez se implică la Real. Discuta şi cu renumitul Zidane în privinţa anumitor jucători. E firesc, dar nu să-i ştirbeşti autoritatea antrenorului.

M-am implicat şi eu la echipă, nu m-a enervat niciun antrenor, dar trebuie să ai o delicateţe. Peste tot sunt discuţii cu antrenorul pe marginea a ceea ce urmează să se întâmple, e clar, însă trebuie să-i laşi şi lui o portiţă. Unii epatează, unii cred că sunt mai mult decât alfa şi omega", a declarat Porumboiu pentru ProSport.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
marius.bxl
marius.bxl  •  26 Octombrie 2018, 16:35

*** a stat in fata lui berlusconi dar cand berlusconi a facut schimbarile in locul lui angeloti ,le-a facut cu discretie de-a auzit si porumboiu . Foarte mare discretie din moment ce a auzit si porumboiul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close