FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - SEPSI 0-1

Bernd Storck, după ce i-a administrat a patra înfrângere consecutivă lui Bergodi: „Este un antrenor foarte bun, dar uneori ai nevoie și de noroc”

Articol de - Publicat luni, 15 aprilie 2024 23:14 / Actualizat luni, 15 aprilie 2024 23:32

Antrenorul lui Sepsi, Bernd Storck (61 de ani), a comentat victoria echipei sale din deplasare cu Rapid, scor 1-0.

Giuleștenii au 4 înfrângeri în 4 etape, fiind singura echipă din play-off care nu a luat vreun punct.

Cum a fost surprins Dan Șucu imediat după golul marcat de Sepsi » Acționarul majoritar, dezamăgit de echipa lui
RAPID - SEPSI 0-1
Cum a fost surprins Dan Șucu imediat după golul marcat de Sepsi » Acționarul majoritar, dezamăgit de echipa lui

Bernd Storck, după ce l-a învins pe Bergodi în prelungiri: „Este un antrenor foarte bun, dar uneori ai nevoie și de noroc”

„Ambele echipe și-au dorit victoria astăzi, până la urmă formația mai norocoasă a câștigat. În ultimele meciuri ne-a lipsit norocul, dar de data asta ne-a ieșit, a fost o victorie foarte frumoasă. Luptăm pentru toate punctele, urmează meciuri foarte importante pentru noi.

Am avut foarte multă calitate pe bancă, Ștefănescu nu s-a putut antrena foarte mult în această săptămână, dar a intrat foarte bine.

Bergodi este un antrenor foarte bun, dar uneori ai nevoie și de noroc. Nu știu ce se întâmplă acolo, au făcut un meci extraordinar cu FCSB, au câștigat cu 4-0, iar apoi au urmat doar rezultate slabe.

FCSB merită să câștige campionatul, este cea mai bună echipă din România, au demonstrat asta în acest sezon, sunt pe locul pe care-l merită”, a declarat Bernd Storck la emisiunea „Fotbal Club Digi Sport”.

Bernd Storck: „Pe Cosmin Matei îl așteptăm înapoi la antrenamente”

„Cosmin Matei o ia pas cu pas, se pregătește, nu cu echipa, a avut și o accidentare la ligamente, se recuperează. Îl așteptăm înapoi la antrenamente.

Păun s-a lovit, sperăm că nu e ceva serios, a ieșit pe picioarele lui. Vom vedea zilele astea, sperăm să se poată antrena normal”, a adăugat antrenorul lui Sepsi.

Cristiano Bergodi a decis împreună cu Dan Șucu ca 3 jucători să rămână în afara lotului: „Așa e corect”

„Nu că sunt vinovaţi aceşti jucători. S-au luat decizii împreună cu clubul, dar nu sunt ei singurii vinovaţi pentru meciul cu CFR. La pauză am schimbat trei jucători. La acel meci trebuiau schimbaţi toţi, inclusiv antrenorul.

Am luat nişte decizii, că aşa a trebuit să facem. Am schimbat ceva şi în primul 11 şi aşa e corect, că am lot competitiv şi le pot da şanse şi celor care stau în spate şi sper că vor arăta că fac parte dintr-un lot valoros. A fost o decizie luată cu patronul şi tot clubul, împreună, aţi înţeles?”, a explicat Bergodi, la Orange Sport.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Amosfera din Giulești de la Rapid - Sepsi

Citește și:

Ovidiu Hațegan își recunoaște greșeala! Reacție pentru GSP după Dinamo - Poli Iași: „Îmi pare foarte rău de cele întâmplate”
DINAMO - POLI IAȘI 1-0
Ovidiu Hațegan își recunoaște greșeala! Reacție pentru GSP după Dinamo - Poli Iași: „Îmi pare foarte rău de cele întâmplate”
Marius Ștefănescu, mesaj pentru suporterii Rapidului, care l-au înjurat tot meciul
RAPID - SEPSI 0-1
Marius Ștefănescu, mesaj pentru suporterii Rapidului, care l-au înjurat tot meciul

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează