FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

“Bijutierul”

Articol de - Publicat miercuri, 21 mai 2008 00:00

Bulgarul Hristo Iovov e prima achiziţie a galben-verzilor.

Noul tehnician al vasluienilor, Mi­hai Stoichiţă, care va fi pre­zentat azi oficial, are mînă liberă la transferuri din par­tea lui Adrian Porumboiu. În capul listei de achiziţii, “Lippi” l-a aşezat pe Hristo Georgiev Iovov , “de­carul” grupării din prima ligă ci­prio­tă Aris Limassol.

Surse autorizate au dezvăluit că transferul internaţionalului bul­gar de 30 de ani la gruparea mol­da­vă e ca şi perfectat. Stoichiţă l-a avut elev pe Iovov pe cînd a an­tre­nat-o pe Aris. Alintat “Bijutierul” pentru calităţile sale tehnice, vîrful are 29 de jocuri şi 6 goluri pentru “naţionala” Bulgariei, el evoluînd 83 de minute şi în Bulgaria - Ro­mâ­nia 1-0, în preliminariile lui Euro 2008. Iovov a mai jucat la Levski So­fia, Lokomotiv Sofia, Litex Loveci şi TSV 1860 München.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
 •  21 Mai 2008, 10:46

fcvaslui.ucoz.com

 •  21 Mai 2008, 09:23

Sa speram ca va face treaba buna la Vaslui si nu va vinde meciuri, cum au facut altii nu cu mult timp in urma. E bine ca s-a incheiat si meciul cu Galatiul. In aceste conditii ne putem concentra pentru jocul din INTERTOTO.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează