FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAŞI

Bîlbă, anchetat de poliţişti

Articol de - Publicat miercuri, 02 aprilie 2008 00:00

Surse din cadrul Poliţiei Iaşi au dezvăluit că maşina atacantului Ionuţ Bîlbă (foto), un Audi Q7, n-a oprit ieri dimineaţă la un filtru organizat de oamenii de ordine. Automobilul şi-a continuat drumul, s-a ciocnit uşor de un stîlp în centrul Iaşiului, iar şoferul şi pasagerii au fugit de la locul faptei.

Bîlbă susţine că dormea la acea oră şi că îi împrumutase maşina unui prieten! Vîrful a avut recent carnetul de şofer anulat, după ce a fost prins la volanul maşinii lui Silvăşan, în timp ce avea permisul suspendat din cauză că şofase băut.

“Bîlbă era la volan!”
 Şeful Poliţiei Iaşi, Liviu Zanfirescu, a declarat că subordonaţii săi i-au comunicat că Ionuţ Bîlbă era la volanul maşinii sale în timpul incidentului apărut în cursul dimineţii de marţi, cînd Audi-ul model Q7, cu numărul IS 81 BLB, nu a oprit la semnalizările agenţilor rutieri ce efectuau un filtru pentru a depista şoferii aflaţi sub influenţa alcoolului. Imediat, maşina s-a tamponat uşor de un stîlp, şoferul dispărînd de la locul accidentului.

Jucătorul susţine în continuare că la volanul maşinii sale se afla un prieten, variantă prezentată şi conducerii. “Iniţial, am crezut că e o păcăleală de 1 aprilie acest accident. Apoi, am discutat cu Bîlbă, care a negat toată ziua faptul că ar fi fost el la volan. Aştept rezultatele anchetei Poliţiei”, a comentat preşedintele grupării din Copou, Sorin Boca

 

Citește și:

„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Superliga
„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Campionate
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”
Superliga
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (21)
 •  02 Aprilie 2008, 13:10

Meciuri LIVE VIDEO GRATIS - Primera Division , Serie A , Premier League , Bundesliga Si CUPA UEFA - Meciurile tari sunt LIVE la noi ! onlinescore.uv. ro onlinescore.uv. ro onlinescore.uv. ro onlinescore.uv. ro onlinescore.uv. ro

 •  02 Aprilie 2008, 13:08

baiat bun bilba asta,are sa ajunga"tare"departe!mai lasaltzi odata cu "moldoveanul imputzit",cred io ca tozi suntem romani si trebuie sa ne tratam ca atare!fortza iasi!

 •  02 Aprilie 2008, 10:35

nu-i voi raspunde lui adi cu aceeasi moneda,bagandu-mi penisul in toata regiunea din care face el parte,ci il voi introduce doar in cavitatea bucala ,perfect curata a mamei sale ulterior ce i-l voi introduce in gaozul lui.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează