FOTBAL  »  Superliga  »  

Blat ratat?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 martie 2008 00:00

La trei zile de la meciul U Cluj - UTA (2-2), preşedintele arădenilor, Nicolae Bara, a depus sesizări la FRF şi la LPF în care reclamă că s-a încercat mituirea unor jucători! "Unul a mărturisit totul, ne-a spus cine l-a contactat, iar aceasta a recunoscut. Nu vă pot da nume", a dezvăluit Bara. Din surse federale, numele vehiculate sînt cele al observatorului Cristi Dulca şi al fundaşului Alin Chiţa. Primul a fost chemat pentru azi la FRF. "Merg să văd ce acuzaţii mi se aduc. În viaţa mea nu am auzit de jucătorul ăsta, Chiţu, Chiţă, Chiţa şi n-am făcut lucruri de genul ăsta. Ce interes aş avea? O să-i dau în judecată pentru că mi-au pătat numele, dacă nu-şi cer scuze public", s-a apărat Dulca. Şi cei de Universitatea ameninţă cu tribunalul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  05 Martie 2008, 14:33

Parca ieri era vorba ca Dulca a recunoscut in scris. UTA ar trebui sa se cheme UTB, dupa litera diviziei care i se potriveste cel mai bine.

 •  05 Martie 2008, 09:25

oricum nu jucati nimic, ce va mai agitati atat

 •  05 Martie 2008, 01:27

bah voi oricum suntetzi picatzi nush ce draq va agitatzi degeaba.Blat pe naiba...aia n-au bani pt echipa lor de unde sa dea la marele fundas chita?B scrie pe voi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează