FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Blindat

Articol de - Publicat marti, 11 martie 2008 00:00

Rednic nu pleacă de la Rapid decît dacă demisionează, altfel Copos trebuie să-i achite 750.000 de euro

Contestat cu vehemenţă de suporteri, Mircea Rednic e de neclintit de la Rapid! Asta deoarece contractul antrenorului face ca decizia de a continua sau de a renunţa la post să îi aparţină doar lui. Cum e posibil? Ca să-l demită, George Copos ar trebui să-i achite 750.000 de euro, salariul pînă la sfîrşitul angajamentului de 3 ani, semnat în toamna anului trecut!

Rednic e cel mai bine plătit tehnician din Liga I, cu 300.000 de euro anual, din care a primit pînă acum 150.000. Dacă-l dă afară, Copos e obligat să-i dea restul de bani pînă la 900.000 de euro. Tehnicianul de 46 de ani ar renunţa la sumele care i se cuvin în situaţia în care ar demisiona. Patronul din Grant făcuse o înţelegere asemănătoare şi cu Cristiano Bergodi, fostul antrenor din Giuleşti. În momentul în care Rednic s-a despărţit de Dinamo şi rapidiştii se înţeleseseră deja cu "Puriul", şefii alb-vişiniilor au găsit soluţia să scape de Cristiano fără a-i mai plăti compensaţii: au profitat de faptul că italianul îşi scrisese demisia cu două zile înainte şi i-au semnat-o.

"Nu plec! Cîtă vreme mai avem şanse la Liga Campionilor, îmi voi continua munca la Rapid!"
Mircea Rednic

"Jucăm mai bine în deplasare, pentru că atmosfera din Giuleşti e una anormală. Sînt unii care abia aşteaptă să fim conduşi ca să înjure!"
Mircea Rednic

"Suporterii au dreptate"
Rapid a încheiat jocul cu Poli într-un cor care cerea demisia lui Rednic. "Suporterii au dreptate, nu-i poţi învinovăţi, deoarece giuleştenii sînt unici!", a comentat Copos. Patronul l-a apărat după aceea şi pe antrenor: "Ce vină să aibă Mircea?! E el responsabil pentru erorile de arbitraj anti-Rapid sau pentru că nu vrea mingea să intre în poartă?!".

"Nu demisiona!"
Rednic a evitat să-şi critice jucătorii după jocul cu Poli. "Trebuie să ne liniştim şi să batem la Craiova!", le-a zis antrenorul în vestiar. Pancu i-a luat apărarea: "Nu e normal ca nea Mircea să fie înjurat, sperăm să nu demisioneze şi eu nici nu cred că va pleca! Nu antrenorul e vinovat. Ca să cîştigi campionatul, îţi trebuie jucători de caracter, noroc şi arbitraje favorabile. Rapid are doar fotbalişti, celelalte două elemente ne lipsesc!".


"E vinovat!"

Mircea Rednic a fost contestat duminică, pentru prima dată anul acesta, de întreg stadionul, nu doar de fanii de la tribuna a II-a, care l-au înjurat permanent de la venirea la Rapid. Pe rapidisti.ro, ultraşii l-au găsit vinovat pe antrenor de degringolada echipei, în egală măsură cu arbitrajul. Rednic a avut 35 la sută din voturi, iar cavalerii fluierului, 35,8 la sută.

Mesaje pe rapidisti.ro

"Rednic a stricat echipa de cînd a venit, ar trebui să se simtă şi să plece, dacă ar fi cîştigat cîteva meciuri nu i-ar mai fi cerut nimeni demisia"
Traian Ciuxi

"Rednic e vinovat, cu formula lui de rotaţie, toate echipele mari au un unsprezece format, noi am jucat trei meciuri anul ăsta şi încă n-avem o formulă clară de echipă"
ionuţ13

"Să plece Rednic, dar nu înainte de a plăti despăgubiri pentru fotbaliştii pe care i-a adus, care nu au jucat nimic!"

Nicu_SV

"Nu-mi place deloc Rednic, dar de data asta nu e vina lui. Ce putea să facă? Să bage el mingea în poartă?"
bibi

A schimbat nonstop
În patru meciuri jucate în 2008, Rednic nu a folosit niciodată aceeaşi formulă de echipă. Contra lui Poli a efectuat patru modificări faţă de formaţia care cîştigase la Galaţi (1-0). Au fost titulari Burdujan, Buga, Ionuţ Stancu şi Daniel Pancu, printre fotbaliştii care şi-au pierdut postul fiind şi Boya, marcatorul singurului gol cu Oţelul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  11 Martie 2008, 14:07

Un caracter deosebit de murdar are acest Mircea Rednic. Sustine ca nu-l intereseaza banii, dar acum de ce continua? Desi nimeni nu-l mai vrea la echipa: suporterii, jucatorii, conducerea, Rednic zis "Strambul" se tine de contractul acela, sustinand ca are sanse la locul 2. In ritmul in care a intrat echipa, nici locul 7 nu-l prindem. Domnule Rednic, pleaca de la echipa si fii atent daca te vor intoarce jucatorii din drum, ca sa vezi ce caracter ai. ZERO.

 •  11 Martie 2008, 11:44

In sfarsit s-a facut si la mine lumina apropo de Rednic si de ce nu il trimite Copos la plimbare... Baiat destept Rednic asta... intrebarea este... daca il da afara Copos si ii plateste ce trebuie sa ii plateasca, domnul Rednic mai are dreptul sa antreneze pana la finalul contractului ? Domnule Copos... daca tot ai stricat un munte de bani pe epave, fa un pusti de bine si trimite-l pe Rednic sa antreneze la ceva satelit al Rapidului prin divizia D si adu un antrenor de 30 000 EUR pe an.

 •  11 Martie 2008, 10:12

cam de k k t art....cum naiba ANDONE nu e in top? are sub 47.000 euro?:)))))....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează