FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES

Bogdan Lobonț și fiul său, Andrei, au ajuns în instanță » Din ce cauză se judecă cei doi: „Incredibil cum un tată poate să facă așa ceva”

Bogdan Lobonț și fiul său, Andrei Lobonț
Bogdan Lobonț și fiul său, Andrei Lobonț

Articol de - Publicat sambata, 06 ianuarie 2024 11:59 / Actualizat sambata, 06 ianuarie 2024 13:46

Bogdan Lobonț (45 de ani), fost internațional român și actual antrenor de portari la Rapid, și fiul său, Andrei Lobonț (20), sunt „la cuțite”, între cei doi existând mai multe procese pe rol. 

UPDATE 13:30 Impresara lui Andrei Lobonț: „Bogdan Lobonț este cel care a intentat acest proces”

Liubliana Nedelcu, impresara lui Andrei Lobonț, a făcut niște clarificări în privința procesului dintre jucător și tatăl său. 

Am văzut că presa vuiește despre procesul pe care Andrei Lobonț l-ar fi început contra tatălui său, Bogdan Lobont. Numai că totul pornește de la o gravă eroare: nu Andrei, ci Bogdan Lobonț este cel care a intentat acest proces despre care se scrie. Pentru mine oricum este incredibil cum un tată poate să facă așa ceva, dar asta este altă discuție, fiecare procedează așa cum consideră. 

Mai ales că în cazul de față vorbim despre o persoană fără probleme financiare, care are un job bun la o echipă foarte bună din Liga 1. Un om care poate să plătească 1.000 de lei pe luna copilului sau chiar si fără să se ajungă în instanță. Dar pe care, culmea, nu i-a dat! 

Deci lucrurile stau exact invers, dar dacă până acum Andrei nu a vorbit, nu o va face nici de acum încolo! Nu a crezut că tatăl lui va alege instanțele de judecată în locul unui dialog cu el, dar din pacate așa s-a întamplat! Ar fi multe de spus, dar Andrei preferă liniștea și alege să muncească în continuare pentru cariera pe care si-o construiește! Chiar și fără ajutorul omului care l-ar putea ajuta cel mai mult

- Liubliana Nedelcu

Știrea inițială

Bogdan Lobonț și Andrei Lobonț au ajuns la proces

Andrei este rezultatul unei povești de dragoste începute de Bogdan în 2002 cu Loredana Constantin, care s-a terminat însă în 2006. Născut în 2003, „Lobby Jr” i-a călcat pe urme tatălui său, alegând și el fotbalul.

Lovitura de teatru pregătită de Șucu » Jucătorul de la FCSB e în Antalya să semneze cu Rapid
RAPID
Lovitura de teatru pregătită de Șucu » Jucătorul de la FCSB e în Antalya să semneze cu Rapid

Bogdan Lobonț, în proces cu fiul său

În prezent jucător în Liga a 3-a la CSO Plopeni, fundașul central de 20 de ani se află în conflict deschis cu tatăl său. Anul trecut, Andrei, care e student la ASE, și-a executat silit părintele pentu taxa de școlarizare. Bogdan Lobonț nu a fost de acord cu cererea fiului său așa că a luptat în instanță, acolo unde magistrații i-au dat dreptate. 

Înainte de Crăciun, magistrații au stabilit că executarea și popririle pe conturile lui Bogdan Lobonț au fost nelegale, astfel că l-au obligat pe Andrei să-i restituie tatălui său 2.238 de lei, plus 909 lei cheltuieli de judecată, anunță Cancan.

Bogdan și Andrei Lobonț se judecă și pentru pensia alimentară

Nu este singurul proces între cei doi. Aceștia se judecă și pentru pensia alimentară pe care Bogdan trebuie să i-o plătească lui Andrei. 

Fostul portar a obținut în prima fază micșorarea pensiei alimentare la 1/6 din veniturile sale, dar un alt termen va urma în martie. Potrivit legislației din România, un copil trebuie să primească pensie alimentară până la majorat sau până la terminarea scolarizării.

Inițial, pensia pe care Bogdan Lobonț trebuia să o plătească era de 5.000 de euro pe lună, ulterior scăzând la 1.800 de euro. 

Citește și: 

Noi imagini inedite din cantonamentul Oțelului » Jucătorii moldovenilor, puși să alerge în spatele mașinilor
OȚELUL
Noi imagini inedite din cantonamentul Oțelului » Jucătorii moldovenilor, puși să alerge în spatele mașinilor
Transfer exotic pentru Universitatea Craiova! Internaționalul care este așteptat în cantonamentul din Antalya
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Transfer exotic pentru Universitatea Craiova! Internaționalul care este așteptat în cantonamentul din Antalya

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
therealreddog33
therealreddog33  •  06 Ianuarie 2024, 18:52
Postat de brujo pe 06 Ianuarie 2024, 14:33

Dar cat de denaturat sa fii ca tata sa faci asta copilului tau ?

Ce i-a făcut mai exact? Ca fii-su i-a intentat in instanta proprire pe bunuri, ca nu i-a plătit tacsu 500 euro taxa la ASE. În condițiile in care ii plăteste oricum vreo 5.000 de euro pe luna pensie alimentara, de 20 de ani, nu de ieri de azi. Tu, ca părinte, i-ai plăti copilului la nesfârșit sau l-ai educa sa economisească bani, sa pună mana sa și muncească? Eu la 20 de ani mergeam la facultate la zi și aveam și doua joburi sa ma întrețin, ca părinții mei nu aveau nici măcar 100 de euro pe luna, impreuna. Și mai făceam și sport. Beizadeaua asta primește moca 5.000 de euro, plus primele de joc de la club etc, probabil nu plătește chirie sau altele. Și se duce sa-l dea în judecata pe tacsu pt 500 de euro? Nu știu cine a greșit aici, dar nu cred ca Lobont senior...

elgabri
elgabri  •  06 Ianuarie 2024, 17:07

Juniorul ciocu mic si joc de glezna !!

Catalynn_14
Catalynn_14  •  06 Ianuarie 2024, 16:23

Penibil …

Vezi toate comentariile (9)
Comentează