FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Boldrin s-a luat de Reghecampf la plecarea de la FCSB: "M-a scos din echipă când eram golgeter"

Articol de - Publicat marti, 20 iunie 2017 23:41

Fernando Boldrin și-a luat adio de la colegii de la FCSB și a susținut conferința de rămas bun. Fotbalistul va pleca în Turcia, la Kayserispor, acolo unde va fi din nou antrenat de Marius Șumudică și coleg cu Silviu Lung. 

Brazilianul de 28 de ani n-a ezitat să-l înțepe pe Larențiu Reghecampf, tehnician care la un moment dat îl trecuse pe banca de rezerve.

"Îmi doresc ca Steaua să câștige titlul în România. Îmi pare rău că nu am făcut-o și sezonul trecut. Dar acum sunt convins că vor fi campioni foarte ușor, pentru că lotul e bun.  

A fost o perioadă frumoasă la Steaua, nu vrea să intru în polemici, de ce nu am jucat într-o perioadă, pentru că ar trebui să vorbesc despre fostul antrenor și nu vreau. 

Când el m-a scos din echipă eu eram golgeterul Stelei. În schimb, lui Gigi Becali nu am ce să-i reproșez. Mi-a oferit toate condițiile. Sunt mulțumit de cum am jucat la Steaua. 

Cred că transferul la Kayserispor e un pas înainte. Dacă va veni Teixeira cred că mă va înlocui cu succes aici.

Prima ofertă a fost de la PAOK, apoi a venit și Kayseri. E un pas bun pentru mine, pentru că am 28 de ani. E bine că s-a realizat acest transfer. Șumudică știa că dacă oferta va fi egală cu cea de la PAOK, eu voi merge după el, pentru că el m-a adus în România", a zis Boldrin la conferința de presă din această seară. 

1.200.000 €a încasat FCSB în schimbul lui Boldrin, pe care a plătit în urmă cu un an 400.000 de euro 

39 de meciuri 
și 8 goluri a strâns Fernando Boldrin la FCSB în toate competițiile 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
mvradulescu
mvradulescu  •  21 Iunie 2017, 09:36

Mie chiar mi s-a părut că Boldrin e un fotbalist cu calități deosebite, dar din punctul meu de vedere s-a „străduit” (cu rezultate de necontestat) să plece de la Steaua și să-și urmeze antrenorul care a arătat că are mare încredere în calitățile sale. Îi doresc succes în carieră, dar nu prea îmi pare rău (ca după ceilalți foști steliști) că ne-a părăsit, el arătând prin ceea ce făcea în teren că nu se simte în prea bine în acest anturaj !

daniel_daniel00
daniel_daniel00  •  21 Iunie 2017, 08:54

Golgheter din penalty...Ca si Mitrea la Viitorul.

6.6.6
6.6.6  •  21 Iunie 2017, 08:21

Boldrin a fost cel mai bun fotbalist din ultimii 10 ani la fcsb. sincer, imi pare bine ca a plecat!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează