FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

"Bombă" pregătită de Becali! FCSB ia un jucător pe un post pe care mai are 3: "Mie îmi place foarte tare!"

În actualul campionat, Mihai Roman a jucat 16 meciuri la Botoşani, a marcat 5 goluri şi a dat două pase decisive
În actualul campionat, Mihai Roman a jucat 16 meciuri la Botoşani, a marcat 5 goluri şi a dat două pase decisive

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 decembrie 2017 21:17

Gigi Becali vrea să-l aducă, în iarnă, pe mijlocaşul dreapta de la Botoşani, care a împlinit deja 33 de ani şi a trecut printr-o accidentare horror. E vorba de Mihai Roman.

"Mai aduc în iarnă 3 jucători. Unul dintre ei va fi o surpriză mare de tot, o să vedeţi!", a declarat Gigi Becali la Digi.

"Nu are rost să vi-l zic fiindcă este de la Botoşani şi se vor supăra cei de acolo. Nu o să vă dați seama niciodată despre cine este vorba. E o invenţie a mea. S-a remarcat prin viteză, tehnică, prin toate, repet, mie îmi place foarte tare! Și chiar dacă o să ghiciți, tot nu o să vă vină să credeți că-l iau", a continuat patronul Stelei, după care a început să râdă în hohote când cei din studio l-au întrebat dacă nu cumva este vorba despre Mihai Roman.

Alegerea lui Becali chiar e surprinzătoare, din mai multe puncte de vedere. În primul rând, fiindcă Roman e un fotbalist în vârstă. În octombrie a împlinit 33 de ani, e chiar mai bătrân decât Pintilii, despre care Gigi spunea în primăvară că nu mai poate juca fiindcă au trecut anii peste el.

În al doilea rând, Roman a trecut printr-o perioadă cumplită, o accidentare teribilă, suferită în primăvara lui 2014, când era la Toulouse şi din cauza căreia a fost nevoit să renunţe la fotbal mai bine de 2 ani! S-a întors să joace abia în vara lui 2016, la Botoşani.

În al treilea rând, postul pe care evoluează Roman e cel de mijlocaş dreapta, unde la Steaua acum e foarte bine acoperit: Man, Teixeira, Golofca!

În fine, pentru că Roman n-a fost niciodată un fotbalist care să se impună în mod deosebit, indiferent de echipa la care a evoluat. Cele mai multe goluri într-un sezon le-a reuşit la Cetate Suceava, în Liga a 2-a, 9 goluri! În rest, media e de 3-4 goluri pe sezon, deşi el e un mijlocaş ofensiv! 

Gigi l-a vrut şi în 2009

Roman ar fi putut ajunge la Steaua încă de acum 8 ani! În septembrie 2009, după ce Roman bifase primele lui meciuri în echipa naţională, patronul din Ghencea l-a avut ca ţintă, însă nu s-a realizat transferul. "Roman a făcut un joc bun cu Austria, dar, cum am zis şi după meciul cu Franţa, nu-l cerşesc.

Dinu Gheorghe nu-mi mai răspunde la telefoane şi Ioan Niculae a zis că jucătorul nu e de vânzare, aşa că i-am zis la revedere", declara Becali atunci. Roman era la Braşov, avea numai 24 de ani şi era evaluat la peste 1 milion de euro. În 2010, a ajuns la Rapid pentru 400.000 de euro. 

10 selecţii are Roman în naţională, ultima e din ianuarie 2012, de la amicalul cu Turkmenistan

10 ani fără 7 luni au trecut de la debutul lui Roman în Liga 1, produs în iulie 2008, FC Braşov - Urziceni 1-0

300.000 € e cota la care Roman e evaluat acum pe transfermarkt.de, de aproape 6 ori sub nivelul de acum 7 ani, când era la Rapid

6,31 e media notelor GSP ale lui Roman din actualul sezon de Liga 1; e al doilea la Botoşani, după Buş, 6,33

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (33)
mosvasile
mosvasile  •  02 Decembrie 2017, 17:57

Viclean machidonul!Numai ca nu pe Roman il vrea el si il vrea tocmai pe cel care face tot jocul Botosaniului la mijlocul terenului si anume pe Bordeianu,pe care il vede cainlocuitorul lui Pintilii!

albalbastru72
albalbastru72  •  02 Decembrie 2017, 13:45

Nu vrea sa-l ia doar baga fitile ca urmeaza meci cu Botosaniul si moldovenii sint favoriti

sexilian
sexilian  •  02 Decembrie 2017, 11:40

DUMNEZEU cauta sponsori pe lumea ailalta,veniti cu propuneri,se cauta oameni cu credinta.........

Vezi toate comentariile (33)
Comentează