FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Bomboana

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iunie 2008 00:00

CFR îl va transfera pe atacantul Gustavo Andres Oberman (23 de ani), campion mondial cu Argentina în 2005 la Under 20 .

Clujul vrea să-şi apere centura şi pre­găteşte o ofensivă totală pentru cam­pionatul viitor. Ter­gi­ver­­sa­rea trans­ferului lui Kone (Ro­sen­borg) l-a iritat pe Ioan Andone care a găsit un atacant pe care să-l aibă imediat la dispoziţie. Este vor­ba de jucă­to­rul lui Argentinos, Gus­tavo Ober­man (23 de ani), care a fost îm­pru­mutat în sezonul trecut la gruparea din Segunda Division, Cas­tellon.

Oberman este aşteptat mîine în cantonamentul clujenilor de la Kossen , urmînd să semneze un angajament pe cinci ani. Interesant este că Gustavo a fost titular în ata­­cul selecţionatei Under 20 a Ar­gen­tinei, alături de Messi, în 2005, la Cam­pionatul Mondial din Olan­da. Ober­man a marcat un gol în sfer­turi, împotriva Spaniei, şi l-a ţinut pe bancă pe actualul star al lui Atle­ti­co Madrid, Sergio Aguero. La fi­na­lul competiţiei, puştiul care avea atunci 20 de ani a semnat cu River Plate, însă n-a reuşit să con­vingă la for­maţia “milionarilor”, revenind după numai un sezon la Ar­­gentinos. “Da, recunosc că sînt dis­­­­cuţii avan­sa­te între cluburi. Asta e tot ce vă pot spune acum”, a de­cla­­rat ieri Savich, agentul lui Oberman.

Renunţă la Landa
Clujenii nu-l vor mai transfera pe fun­daşul Gimnasiei La Plata, Lucas Landa, care poate juca şi pe flancul stîng şi în centrul defensivei. “Vi­şi­niii” consideră că sînt acoperiţi în cazul plecării lui Dorsin, mai ales că uruguayanul Alvaro Pereira poate juca fundaş stînga. “Dor­sin cred că va pleca. Devenise oricum a treia opţiune pentru mine. Acum îl mai am şi pe Pereira aşa că postul de fundaş stînga e acoperit”, a declarat Andone pentru NewsIn.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  25 Iunie 2008, 11:30

Si eu sunt de aceasi parere cu tine dar nu trebuie uitat cu nu pre ai de unde sa alegi de la "noi",cred ca trebuie investit masiv in crearea de centre pentru juniori de scoli moderne pentru fotbal{si nu numai},de baze de antrenament la nivelul cel mai ridicat,la nivel international pentru a avea jucatori romani de exceptie chiar pe viitor!Fara aceste investitii profesionist facute nu cred ca o sa emitem pretentii de fotbalisti romani "adevarati" pe viitor!Oricum se are in ved

 •  25 Iunie 2008, 10:17

Am un mare respect pentru nea Ando dar cred ca totusi exagereaza cu straini, poate si asta este motivul pentru care la nationala avem numai fundasi, buni chiar foarte buni parerea mea

Vezi toate comentariile (2)
Comentează