FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Borcea nu-i dă nicio șansă lui Dinamo anul ăsta: "Îmi pare rău s-o spun" » Cu ce soluție de redresare vine

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iulie 2018 12:40

Cristi Borcea (48 de ani) a ieșit din închisoare după ce a fost condamnat în martie 2014 la șase ani și 4 luni de detenție în "Dosarul Transferurilor", iar gândul îi stă tot la fotbal.

Fostul finanțator de la Dinamo nu-i dă prea mari șanse în acest sezon echipei din Ștefan cel Mare.

"Va fi un derby dezechilibrat în favoarea Stelei, dar suporterii vor echilibra disputa. Orice meci va fi greu pentru Dinamo, fie cu Voluntari, fie cu Steaua. Dinamo ar trebui să completeze lotul pentru a avea speranțe. CFR și Steaua se vor bate la campionat și anul ăsta, îmi pare rău s-o spun.

Totuși, eu mizez pe ambiția lui Bratu în acest sezon.

Nivelul fotbalului din România a scăzut foarte mult față de campionatul pe care l-am luat noi în 2007. Atunci erau echipe foarte puternice. Acum sunt practic două echipe care bagă bani în jucători. Să sperăm că vor face ceva și în cupele europene", a declarat Borcea la TV Digi Sport.

  • Dinamo va debuta în noul sezon din Liga 1 cu Voluntari duminică, de la ora 21:00, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
geo.b.
geo.b.  •  17 Iulie 2018, 16:05

Auzi mai nea asta,tu ar trebui sa lasi pe altii sa vorbeasca,cei care au facut ceva bun pentru acest club.Tu la urma urmei ai INGROPAT acest club,pe care l-ai *** pana la ultima picatura.Binenteles,impreuna cu ceilalti,nu singur.Asa ca degeaba te lauzi cu cate trofee ai castigat,pentru ca daca tragi linie si faci o socoteala,.....a fost cam scumpa nota de plata,aproape 18 milioane de euro.Daca ai fi castigat acele trofee,iar la plecarea ta clubul ar fi fost la zero,atunci as fi spus JOS PALARIA si ca ai fi meritat si o statuie in incinta sau in imediata apropiere a clubului.DAR ASA..........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  16 Iulie 2018, 20:52
Postat de Danut Ognean pe 16 Iulie 2018, 18:50

dinamo va fi peste fcsb sezonul asta fcsb se va bate pentru evitarea retrogradarii

Nu te-ai plictisit sa te stie toata lumea de "ogneanul" (adica prostul) site-ului ?

morzadobflicster
morzadobflicster  •  16 Iulie 2018, 20:03

Danseaza ca Shakira, si vad ca are si ochelari de Shakira..

Vezi toate comentariile (12)
Comentează