FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bratu a vorbit fără perdea despre situația lui Torje: "Doar în condițiile astea îl voi mai băga în echipă"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 19:07

Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, a vorbit azi pe larg despre situația lui Gabi Torje (28 de ani), care nu a  fost inclus în lot pentru partida de marți de la Botoșani, câștigată de "câini" cu 1-0. 

"Mitraliera" a dezvăluit care sunt condițiile prin care Torje ar putea apărea din nou în prima echipă a lui Dinamo

"Eu am jucat alături de Torje, am fost colegi de cameră. E problema lui dacă a interpretat că o poate lăsa mai moale, însă eu i-am explicat că vreau să-l ajut să depășească acest moment. El, de 2-3 ani, are probleme în a se integra la echipele la care a fost. A ajuns la Dinamo, Dinamo a arătat că are nevoie de el, dar același lucru trebuie să-l arate și el. În momentul când el va respecta clubul, eu, ca antrenor, o să-i arăt respectul meu și va juca. 

El nu a fost exclus din lot, se antrenează alături de noi. Chiar azi a venit la antrenament cu o oră mai devreme, cu zâmbetul pe buze, disponibil, s-a antrenat bine, dar vreau să văd că are continuitate. I-am spus că vreau să particip și eu la revenirea lui în fotbal pentru că este tânăr. Încă mai are de arătat în fotbal. Atât timp cât va sta la Dinamo, suflarea dinamovistă își pune mari speranțe în el. Dacă el va conștientiza asta, și îl știu băiat deștept și responsabil, cu siguranță va avea șansa să demonstreze și să arate de ce vorbim de el de câteva zile.

Cu toții am greșit, dar nu trebuie să persistăm cu greșelile. Trebuie să-și dea seama că este la un club important din România. Dinamo e într-o situație delicată și ne bazam pe calitatea lui și pe atitudinea lui. Asta aștept să văd în următoarele săptămâni. Dacă voi vedea asta, îl voi băga din nou în echipă", a spus Bratu, la TV Digi Sport. 

Torje nu a fost în lotul lui Dinamo pentru meciul de la Botoșani, iar sursele GSP.ro au anunțat că între mijlocaș și Bratu s-ar fi creat o relație extrem de tensionată. 

În schimb, directorul general Ionel Dănciulescu a negat vehement existența unui conflict și posibilitatea rezilierii contractului lui Bratu. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
e.moti.on
e.moti.on  •  04 Aprilie 2018, 21:42
Postat de cpt.ahab pe 04 Aprilie 2018, 19:50

Alexis Sanchez. A jucat la Udinese până în 2011, când a plecat la Barcelona.

alexis - 3 sezoane di natale -10 sezoane 2004-2014 + idolul celor din udinese e di natale

observator979
observator979  •  04 Aprilie 2018, 20:45

Ma intreb ce soi de contract de munca au astia in fotbal, daca sefii au voie sa comenteze in presa despre cum isi apreciaza (sau nu) angajatii! In ce domeniu profesional se mai intampla asta?! :)

sexilian
sexilian  •  04 Aprilie 2018, 20:21

asta e ca si marica,un rest..........

Vezi toate comentariile (8)
Comentează