FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bratu, despre jucătorul exclus din lotul lui Dinamo: "Pe mine mă interesează doar latura lui sportivă"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 martie 2018 21:21

Florin Bratu, 38 de ani, noul lider al "haitei" dinamoviste, îi mai acordă o șansă exilatului Ionuț Șerban, 22 de ani.

"Nu îmi asum niciun risc cu readucerea lui Ionuț Serban. El a fost exilat, alături de Bokila, Oliva și Rivaldinho. Cei 3 au plecat și mi se pare normal ca el să primească o șansă și să demonstreze la antrenamente ce poate.

E un jucător aflat sub contract cu Dinamo. Pe mine mă interesează doar latura lui sportivă, nu clauzele contractuale (Detalii AICI despre clauza lui Șerban). Îl cunosc de câțiva ani. Când eram la echipa secundă, a evoluat sub comanda mea de câteva ori. Ne putem folosi de el la un moment dat", a declarat Bratu la TV Digi Sport.

Ronnie, cel mai nou "câine"

"Mitraliera" a vorbit și despre tricoul inedit cu care s-a afișat azi Ronnie O'Sullivan

Cvintuplul campion mondial de snooker Ronnie O'Sullivan a surprins pe toată lumea astăzi când a postat pe contul său de Instagram un filmuleț antrenându-se în sala de forță, fiind îmbrăcat cu un tricou pe care scria "Doar Dinamo București". Vezi detalii AICI!

"Mi-au arătat băieții la antrenament. A fost o chestie simpatică. Nu știam de unde această paralelă. Am înțeles că a fost în România și că va reveni. Când o personalitate ca Ronnie O'Sullivan face asta, nu poate decât să ne bucure", a declarat Bratu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
calinescu_
calinescu_  •  03 Martie 2018, 10:56

IONUT SERBAN ARE UN POTENTIAL MARE .....!!!!! EL FIIND PE JUMATATE A LUI SIMAN , TOTI L-AU DAT LA O PARTE PENTRU A LE FACE LOC ALTOR IMPRESARIATI ....!!!!! UN MIC EXEMPLU : CUM SA-L INCLUZI IN LOT PE VL OLTEANU, IAR PE IONUT SA-L EXCLUZI ....???????

reddm
reddm  •  03 Martie 2018, 08:26

Tu esti ***!? Ne chinuim de sezoane bune sa scapam de asta si tu ce faci? Serban habar nu arecsa schimbe doua pase, tu l-ai vazut jucand in meci oficial sau doar la antrenamente?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corectu
corectu  •  03 Martie 2018, 07:27

O fi crezut omul ca Dinamo joaca in campionatul de snooker.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează