FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

UPDATE Gigi Becali, la un pas să dea două tunuri! Acord cu Anderlecht pentru Chipciu, echipă din Europa și pentru Varela

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iulie 2016 20:22

Pentru Varela s-a reactivat pista PAOK. Se pare că în această seară steliștii ar fi bătut palma cu grecii pentru fundaș, informează DigiSport. Steaua ar primi și un mijlocaș la schimb în contul afacerii. 

23:30

Știre inițială: 

Gigi Becali, patronul Stelei, a anunțat în această seară că îl va vinde pe Alex Chipciu celor de la Anderlecht, una dintre posibile rivale în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

”Nu eram sigur dacă să-l dau sau nu. L-am întrebat pe MM dacă să accept oferta, iar el a zis să-l dau. Reghe mi-a zis că în atac va se va baza cu Popa, Stanciu și Hamroun. Le-am zis celor de la Anderlecht să-mi dea 3,5 milioane de euro.

Este o afacere bună pentru Steaua vânzarea lui Chipciu la Anderlecht?

DA
NU

O să dau 750.000 la Brașov. Voi lua 3 milioane direct, 250.000 dacă intră în grupele Europa League și încă 250.000 dacă iau campionatul. Mai mult ca sigur vor fi de acord. Dacă nu dau răspunsul în seara asta, iar mâine cădem cu ei, atunci nu-l mai dau”, a spus Gigi Becali la DigiSport.

1.500.000 €a plătit Steaua pentru transferul lui Chipciu de la Brașov în 2011

 Varela pleacă și el

Chipciu nu este însă singurul jucător de care Steaua se poate despărți astăzi. ”Mai aștept până diseară, la ora 23:00, telefonul arabilor. Le-am dat ultimatum să îmi vireze 1,5 milioane de euro pentru Varela. Nu mai stau să iau banii după trei ani ca la Pintilii sau Keșeru. Trebuie să vorbească cu prințul, care e prin Statele Unite și doarme acum. Bine, mă, vorbiți cu prințul, dar dacă nu vin banii diseară, nu îl mai dau”, a adăugat Becali.

1.200.000 €a plătit Steaua pentru transferul lui Varela de la Vaslui în 2013

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (132)
ares123
ares123  •  15 Iulie 2016, 14:30
Postat de ortega pe 15 Iulie 2016, 09:25

Oare *** ar putea supraviețui fără pomana fariseului ? Că nu știe să facă chiar nimic ... Nici măcar n-a știut să ia șpagă la vama Nădlac ... A preferat să-i dea în gât pe hoții de acolo , că era invidios ... Pe stradă i-ați da 5 lei dacă l-ați vedea cerșind ? Eu nu ... Să se târască la Palat , să mai primească o troacă de lături ...

Mai ia ma o pauza ca te paste AVC-ul. Chiar vrei sa te creada cineva ca spumegi continuu pe articolele Stelei gratis ? tu vorbesti de postaci platiti ?

ortega
ortega  •  15 Iulie 2016, 09:25

Oare *** ar putea supraviețui fără pomana fariseului ? Că nu știe să facă chiar nimic ... Nici măcar n-a știut să ia șpagă la vama Nădlac ... A preferat să-i dea în gât pe hoții de acolo , că era invidios ... Pe stradă i-ați da 5 lei dacă l-ați vedea cerșind ? Eu nu ... Să se târască la Palat , să mai primească o troacă de lături ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  15 Iulie 2016, 09:18
Postat de ortega pe 15 Iulie 2016, 09:07

Poate se sucește iar ( n-ar fi mare lucru ) și-l bagă la înaintare pe neajutoratul satului ( Mogoșoaia ) , *** , să ne explice cât de important e Chirpiciu la construirea noului saivan ... Chirpiciu , cărămida de bază , sigur ... bine arsă de soarele din Dubai ... Că e mai iefin să-l dai la *** , decât să arzi gazul aici ... *** ... visul războinicului întunericului ...

Era vorba de oficialii stelei , știți voi , ăla de imagine ... Adică pockul ...

Vezi toate comentariile (132)
Comentează