FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Primii doi jucători plecați de la Steaua! Unul dintre ei este Ciprian Marica » Și-a reziliat deja contractul

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2016 16:17

Evoluțiile dezamăgitoare din play-off ale lui Ciprian Marica și Timo Gebhart l-au făcut pe Gigi Becali să renunțe la cei doi. 

Marica și-a reziliat azi contractul cu formația antrenată de Laurențiu Reghecampf, anunță Fanatik.

În plus, sursele GSP.RO susțin că nici lui Timo Gebhart nu îi va prelungit contractul care expiră la finalul acestei luni!

Gigi Becali era unul dintre cei mai mari fani ai lui Ciprian Marica, însă problemele de sănătate ale atacantului l-au convins să renunțe la el: "Ce să mai facem cu el? Stă mai mult accidentat", a zis patronul Stelei în urmă cu câteva zile. 

Ciprian Marica a strâns 8 meciuri la Steaua și nu a dat niciun gol! Timo Gebhart a adunat 7 partide și a avut numai evoluții modeste. Nici el n-a marcat.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
luka22
luka22  •  14 Mai 2016, 03:13

Din toate echipele la care a jucat mi se pare ca randamentul cel mai bun l-a dat la nationala. Si ca impresie dar si ca statistica. Cred ca ar fi fost un jucator excelent in sistemul cu 2 atacanti, cu el mai retras si un altul impins. Dar nu a mai prins sistemul asta, a jucat mai tot timpul singur ceea ce nu i se potriveste perfect.

andy56
andy56  •  13 Mai 2016, 00:58

....da' cum se face mei gazeta, unde-i "cel mai important transfert dupa revolutia de la 1848"..... aaaa, a dat chix si ati ascuns numarul..... AU FOST JUCATORI IN LIGA I, MULT MAI IMPORTANTI DECAT ACEST tatuat/condambat/*** dar deh, n-au fost la vOI si d-aici problema .... un exemplu (chiar daca prezenta lui a fost meteorica) - JULIO CESAR , CAMPION MONDIAL CU BRAZILIA! oare ce diferenta exista intre brazilian si *** neamt?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1056690324370183
Nicu Buzatu  •  13 Mai 2016, 00:12

Voia echipe sa.i dea un milion salariu...ati vazut pe aia de la Bilbao ce jucatori au???atacantii si mijlocasii lor nu iau un milion salariu...alearga ,dribleaza dau gol pe...4-5.sute de mii...marica nici zece mii pe luna nu merita.eu nici macar poza cu el n.as face de.l vad pe strada...mai degraba as face.cu ala...Moke de la Voluntari...ala a dat niste goluri de fotbalist cu Steaua...si sigur nu ia mai mult de 3-4 mii pe luna.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează